RO Study
👤
Anonim
Anonim
29-05-2017
Matematică
a fost răspuns
Calculati :
b). √12²+(-5)²
c). √(-3)⁷:(-3)³
Răspuns :
SignOfTheTimes
SignOfTheTimes
29-05-2017
Bună,
b) √12²+(-5)² = 12+25 = 37.
c) √(-3)^7:(-3)³ = √(-3)⁴ = √81 = 9.
Succes!
Answer Link
Alinamorosanul
Alinamorosanul
29-05-2017
B)12+25=37
La c ceva nu e in regula
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dimensiunile Unui Dreptunghi Sunt De 8 Dm Si 6 Dm . Calculati Aria Nui Patrat Care Are Acelasi Perimetru Cu Dreptunghiul.
Pentru Prepararea Manuala A Mortarului Un Muncitor A Confectionat Din Tabla De Otel O Cutie In Forma De Trunchi De Piramida Patrulatera Regulata Abcda'b'c'd' a)
Prâslea Cel Voinic 1)Dece Alege Eroul Sa Treacă Probele Înainte De A-şi Dezvălui Identitatea Și Care Sunt Aceste Ultime Probe? 2)Cum Procedează Voinicul Pentru
Prezinta In 2-3 Randuri Atmosfera Care Se Degaja Din Poezia Citata: [George Cosbuc , La Pasti]
Fie Triunghiul ABC , Cu AB=6 , M(∡A)=60° Si M(∡B)=45° . Aflati Perimetrul Triunghiului ABC .
Adevarat Sau Fals?Petrolul Se Extrage Din Mina .Gazele Naturale Si Petrolul Se Extrag Cu Ajutorul Sondelor .Combustibilii Nu Produc Energie Prin Ardere .Ambalaj
Alcatuiti Enunturi Cu Urmatoarele Grupuri De Cuvinte:n-am Intrebat, N-am Mers,n-are Caiet,n-are Timp,n-are Ghetute,n-are Desenul,n-ati Scris, N-ai Spus,n-ati Av
Buna Tuturor! Sunt Clasa A 12-a Si Am De Facut Un Atestat La Informatica. Am Ales Varianta Cea Mai Simpla, Si Anume Realizarea Unui Site. De Cateva Saptamani Ma
Raza Cercului Circumscris Unui Patrat Cu Latura De 8cm Este ?
Metoda Și Grafica Ex 8,9,10.