RO Study
👤
Madaliiiin
Madaliiiin
29-05-2017
Limba română
a fost răspuns
o propozitie cu cuvantul tolanit
Răspuns :
Popmarinalavin
Popmarinalavin
29-05-2017
Leneșul stătea tolănit pe iarba,la umbra unui nuc.
Answer Link
Diana910
Diana910
29-05-2017
Alin statea tolanit pe nisip
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
10.Menţionează Ce Utilizări Sintactice Au Formele Verbale Nepersonale Ajuns La Bunici,s-a Dus Direct La Scăldat. S-a Auzit Tunând. Trebuie Urcat În Pod,să Se Us
R1:25 Ohmi R2: 75 Ohmi U: 230V I:4,8 A Aflati I1,I2,G,Rg,U1,U2 VA ROG DAU COROANA
V. (Sp) A) Câte Numere Naturale De Patru Cifre, Cu Cifrele Impare Și Distincte, Sunt Multipli De 9 ? B) Câte Numere Naturale De Patru Cifre, Cu Cifrele Pare Și
Buna! Are Cineva Aceasta Carte In Format Pdf? Imi Trebuie Pentru Un Proiect. Multumes!!!
Vă Rog Mult Să Mă Ajutați
Trebuie Să Realizați Un Dicționar Online Date De Intrare Pe Prima Linie De Intrare Este Un Număr N Reprezentând Numărul De Definiții Găsite. Pe Următoarele N Li
Să Se Rezolve Ecuațiile: a) X*8=32 b) 6-y=-5 c) Z+64=32 Atașați Poze La Scrisurilor Tale.
Help La Problemele Astea Doua Va Rog!!!
Extrage 3 Morale/invataturi Care Ar Trebui Promovate In Societatea Noastra Din Cartea Cronicile Narniei Volumul7 Dau Coroana Am Nevoie Urgent
De Ce Logaritm In Baza Radical Din 2 Din 3 Este Egal Cu 1/(1/2)log In Baza 2 Din 3? [tex]log_{\sqrt{2}} 3 = Log_{2^{\frac{1}{2} } } 3 = \frac{1}{\frac{1}{2} } L