RO Study
👤
Argon
Argon
29-05-2017
Matematică
a fost răspuns
enumera efecte negative ale soarelui
Răspuns :
Kalamar
Kalamar
29-05-2017
eruptii solare, nuclee de foc, incalzire globala cu temperaturi ridicate ale soarelui, atragerea meteoritilor, gaze toxice si ardere masiva de 67% ardere a mesei planetelor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculați : a) 8la Puterea 4:(-4) La Puterea 6 +(-2) :(-2) La Puterea 0 b) (-4) La Put 2 ×8×(-2)la Put 4 :(-2 La Put 2) Totul La Put 4 Va Rog Repede !!!! Dau
Elena A Citit Timp De 3 Zile 66 De Pagini. In Ziua A Doua A Citit Un Nr. De Pagini De 3 Ori Mai Mare Decât În Prima Zi Si Cu 3 Pagini Mai Putin Decât În A Treia
Buna!Am Nevoie De Ajutor La Biologie.Trebuie Sa Fac Un Referat Cu Titlul IMPORTANTA PADURILOR DIN TARA NOASTRA ,iar Eu Nu Am Cea Mai Vaga Idee Cum Sa Umplu 3 Pa
Va Rog Ajutați-mă La O Problema. Bunica Vrea Sa Împartă Celor 3 Nepoți Ai Săi Siropul Dintr-o Damigeana Cu Capacitatea De 15 Sticle. Câte Sticle Revin Fiecărui
1.exprima-ti Opinia In Legătură Cu Necesitatea Reciclări Deșeurilor. 2.Foloseste In Relatarea Opiniei Cuvintele Mie,mi-a,întruna,intr-una
9 Intrebari Desptre Comunism.Mi-ar Trebui Cat Se Poate De Repede
Ilustrati Prin Cate Un Exemplu Toate Functiile Sintactice VA ROOG !
Fie Un Triunghi ABC În Care M(B)=45, M (C)=75 Și Bc=6 Cm. Aflați Lungimea Segmentului AC. Dau Coroana
Un Corp Cu Volum De 51 Cm Cubi Are Densitatea Medie De 2 000 Kg/m Cubi Greutatea Corpului Este: a) 1 Kg b) 1 N c) 9,8 N d) 0,1 Kg e) 0,1 N
Scrie Un Text Despre Vacantă Format Din 10 Propoziti Cu Inceput, Cuprins Si Sfirșit .Va Rog Sa Ma Ajutati Mult.