RO Study
👤
Robera
Robera
28-05-2017
Limba română
a fost răspuns
citate c0mpuse de n0i de 1 iunie citate
Răspuns :
Lavinuta12
Lavinuta12
03-06-2017
lumea asta a amintirilor din copilarie ,avorbelor si jocurile pe care le nascoceam mi se va parea mereu, dureros mai adevarat decat cealalta lume
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa A Trei Numere E 180.suma Primelor Doua Numere Este 100 Iar Celorlalte Doua Este 90. Afla Numerele
Ce Este Diateza ? Explicati-mi Va Rog!!
Mareste De 19 Ori Produsul Numerelor Din Fiecare Pereche: 4 Si 2; 3 2si 2; 3si 2
Paralela Ex1: Fie Numerele 16,24,29,40,53,71,121,3004 a) Scrieti Care Dintre Acestea Numere Sunt Impare. b) Scrieti Care Dintre Aceste Numere Sunt Impare.
Cu Cat Este Mai Mare Suma Numerelor 5 Și 4 Fața De 3
Cu Cat Este Mai Mare Numarul769 Decat Suma Numerelor 134 Si 221
Se Considera Tetraedrul ABCD In Care AB Perpendicular Pe AC Perpendicular Pe AC Perpendicular Pe AD Perpendicular Pe AB: a)Demonstrati Ca Muchiile Opuse Ale Tet
DAU COROANĂ!!!!!!!!!!!!!!!!.............Transformaţi Următoarele Propoziţii Imperative, Făcând Modurile Necesare:Eu Am Cumpărat Flori.El Opreşte Televizorul.Nu
Bună Vreau Și Eu Să Știu Toate Formulele (arie,perimetru...)pe Care Le Folosesc In Tringhiul Isoscel. Vă Mulțumesc!
Un Scolar Citeste In 3 Zile :In Prima Zi Citeste 18 Pagini Iar In Urmatoarele Zile Dublu Numarului De Pagini Citite Precedenta : Cate Pagini Are Cartea?