👤
a fost răspuns

Antrenează-ți imaginația,gândindu-te că peste 25 de ani vei trăi într-un oraș al viitorului. Iată câteva idei pentru povestirea ta. Vorbește despre cum vor arăta:
•locuințele oamenilor
•spațiile de joacă
•străzile
•școlile
•magazinele
•autoturismele din oraș
•oamenii etc.

Răspuns :

Eu, ( aici iti spui tu numele), satateam in pat si citeam benzi desenate ( sau ce citesti tu mai des). In camera mea aveam o oglinda mare cat mine. Cat timp citeam am obeservat o usoara stralucire, evident de la oglinda. De curiozitate m-am apropiat de oglinda, cu cat ma apropriam mai mult cu atat oglinda stralucea mai tare. Cand am atins oglinda aceasta ma trimia intr-un loc pe care nu l-am intalnit niciodata. Acel loc parea a fi viitorul. Eram uimit, dar si putin speriat. Acel loc avea masini sburatoare, dar si masini normale. Magazinele erau cam la fel in exeterior, dar in interior era o camera imansa, pererii erau pictati multicolor, de la intrarea magazinului o banda te ducea direct la tejghea. Oamenii erau la fel. Parculetele mici care le avem in trecut erau simple si plictisitoare fata de acestea de aici. Aici topoganele erau inalte de vreo 5 km si cand coborai pe el prindeai o viteza de iti frigea.... :)). Acel loc chiar mi-a placut foarte mult, dar nicaieri nu e mai bine ca acasa impreuna cu familia. In timp ce cautam o cale de a ajunge acasa am dat de"magazinul dorintelor". M-am dua in el si acolo era o doamna foarte draguta care ma intrebat ce dorinta as vrea sa-mi pun. Aveam posibilitatea de a alege orice: bani, castele, etc. dar eu am ales sa merg acasa. Aceam doamna a spus cateva cuvinte si in cateva secunde am si ajuns acasa in acel loc, cu bezile deserate.