RO Study
👤
Florii112
Florii112
28-05-2017
Fizică
a fost răspuns
6.
va rog urgent,repede 10 puncte.
Răspuns :
Mihaaa9999
Mihaaa9999
28-05-2017
eu citesc legenda si am aflat ca aceasta floare aparea din lacrimile unui print care plangea prima data cend sora lui a murit #succes #lupta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scriecuvinte Cu Sens Opus Il Urgisesc
Masurile Unghiurilor Unui Triunghi Sunt Proportionale Cu Numerele 2,3,4.cel Mai Mare Dintre Unghiuri Este:
Expresii Frumoase, Cuvinte Magice Din Printul Fericit Si Un Proverb Care Sa Defineasca Textul..adica Un Proverb, Maxima La Text
Dimensiunile Unui Dreptunghi Sunt De 28,8 Cm Si 17,2 Cm. Aria Unui Patrat Cu Perimetrul Egal Cu Perimetrul Dreptunghic Este De ....cm Supra 2
Imi Puteti Spune Ce Sunt Ca Parte De Vorbire Cuvintele:odinioara, La,extrase,scoarta Din Secventa: Odinioara,populatia La Sate Folosea Intens Vopselele Extrase
Oare Ce Sentimente Trebuie Sa Fii Incercat Pisica Auzind Vorbele Vulpoiului? Formulează Un Enunt Prin Care Sa Surprinzi Stările Ei Sufletesti Din Acel Moment. T
Determinati 4 Multiplii Consecutivi Ai Lui 7,stiind Ca Suma Lor Este Egala Cu 154. Ajutati Ma Va Rog,ca N Am Fct Aproape Nmk Din Caietul De Vacanta!!
Daca In Rombul Abcd Masura Unghiului Abc Este De 120 Grade Si Ab De 15mm Sa Se Afle Bd
Un Grup Vocal Cu 6 Copii Are Suma Varselor Membrilor 40 Ani . Stiind Ca Varstele Lor Sunt Reprezentate De Numerele Naturale Incepand Cu 5 Si Terminand Cu 8 Prec
Cu Câte Procente Se Reduce Volumul Unui Amestec Echimolecular De Propan, Propenă Și Hidrogen Dacă El Este Trecut Peste Un Catalizator De Nichel La 200 Grade Cel