RO Study
👤
Corinac84
Corinac84
28-05-2017
Matematică
a fost răspuns
lungimea in centimetri a bancii
Răspuns :
10caini
10caini
28-05-2017
presupunem ca banca are L=60cm iar l=40cm
Perimetru= (60+60)+(40+40)
120+80=200cm
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
20 De Propozitii Cu Diateza Activa
Se Poate Electriza Cu Sarcina Negativa Un Corp Metalic Acand La dispozitie O Bile Metalicaancarcata Cu Sarcina Pozitiva? Cum Ai Proceda
O Gospodina A Cumparat Cateva Pahare Mari Cu 95 Lei Bucata Si Tot Atatea Pahare Mici Cu 73 Lei Bucata .Stiind Ca Paharele Mari Au Costat Cu 308 Lei Mai Mult Dec
Bunaa! Am Si Eu Un Exercitiu La Limba Romana Si Am Mare Nevoie!- Din Cartea De Limba Romana Editura Hummanitas Clasa A VII-a Ex 8/pag.134*Exercitiul: ----------
Aflat In Circuitul Unui Generator Cu E₁ = 20 V Si R₁ = 1 Ω, Un Consumator Este Parcurs De Un Curent Cu Aceeasi Intensitate Ca Si Atunci Cand Se Afla In Circuitu
Notati In Caiete Figurile De Stil Prin Care Este Realizat Portretul Pasei Hassan . Evidentiati Trasaturile Care Il Diferentiaza Cel Mai Tare De Mihai.
Puteti Sa Ma Ajutati Sa-mi Alcatui Niste Propozitii Cu "Numai /nu Mai " Demult/de Mult Odata/O Data Altadata/alta Data
Comentariu la Fraza e Usor a Scrie versuri cind Nimic nu Ai A Spune
O Intimplare Dupa Lectii,in Care Sa Fie Utilizate Adverbe La Diferite Grade De Comparatie Urgent Va Rog! VA ROOOOOOOOOOOOOOOOOOG!!!!!
1.Doua Numere Sunt Invers Proportionale Cu 3 Si 5, Iar Diferenta Dintre Numarul Mai Mare Si Numarul Mai Mic Este 36,4. Aflati Numerele. 2.Aflati Cat Cantareste