Răspuns :
Sora mea mai mare care e fan citit se ducea la librărie să-și cumpere o carte. Eu cum nu aveam cu cină să rămân ,iar părinții mei nu mă lasă singură acasă pentru că își fac griji, m-au pus să mă duc cu soara mea la librărie. Eu nu prea citesc atât de mult. Îmi plac mai mult electronicele ,dar neavând ce să fac m-am dus cu sora mea.
Când am ajuns la librărie sora mea ma pus să aștept pe un scaun în timp ce ea se duce să-și caute o carte.
La un moment dat mă plictisisem așa de tare încât m-am dus să o caut pe sora mea. Când am trecut pe lângă segmentul cărți pentru copii am văzut o carte cu copertă interesantă. Am răsfoito puțin și până la urmă m-am decis că pot să încerc să citesc puțin înloc să-mi stric ochii în fața unui ecran.
Și așa mi-am cumpărat eu prima carte!
Când am ajuns la librărie sora mea ma pus să aștept pe un scaun în timp ce ea se duce să-și caute o carte.
La un moment dat mă plictisisem așa de tare încât m-am dus să o caut pe sora mea. Când am trecut pe lângă segmentul cărți pentru copii am văzut o carte cu copertă interesantă. Am răsfoito puțin și până la urmă m-am decis că pot să încerc să citesc puțin înloc să-mi stric ochii în fața unui ecran.
Și așa mi-am cumpărat eu prima carte!