👤
Cosmintoma
a fost răspuns

Cine ma poate ajuta cu o compunere de rămas bun clasa a 4 mulțumesc frumos?..

Răspuns :

A fost frumos dar a trecut repede ca o ploaie de vara.Îmi va fi dor de tine, clasa a 4-a. Îmi va fi dor de colegi, de profesori, te tot, dar vine lume noua. Mai mult de invatat dar va fi si clasa a 5-a frumoasa. Nu la fel dar va fi. La revedere!
Aici,în aceeași clasă, am învățat tot ce știu acum,tot ce rețin acum.Împreună cu colegii mei am învățat ce însemna a împarți, a da, a primi.Ei au fost cei alături de mine până acum.Mă încurajau când eram nesigur pe mine, mă ajutau la nevoie, mă consolau la trebuință.
Doamna Învățătoare a fost singura care știa ce am pe inima ,ea m-a încurajat.M-a ajutat sa calculez, sa citesc,enunțuri sa formulez, poezii sa alcătuiesc, sa Salut , sa mă comport omenesc.Ceea ce am învățat în toți anii aceștia sunt datorita ei.Iar ,acum ca trebuie sa plec, sa mă despart de ea,nu va fi ușor...Dar în drumul ce urmează am sa folosesc lecțiile învățate aici,de la ea.Te rog sa nu plângi, știu ca vei încă o clasă, la fel ca a noastră.Și pe ei îi vei îndruma ,și pe ei îi vei ierta cum aI făcut și cu noi,la fel și pe ei îi învața pas cu pas toate lucrurile ,Cum ai făcut și cu noi.Acum ,la capăt de drum,vreau sa Îți mulțumesc pentru tot!