RO Study
👤
Valigeorge
Valigeorge
28-05-2017
Matematică
a fost răspuns
Exercitiile 2 si 3 va rog mult!!
Răspuns :
Yannisalessia
Yannisalessia
28-05-2017
Ce clasa esti ? a 6-a?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trebuie Sa Scriu Un Mesaj La Un Prieten Despre Vizitarea Mea In Londra. Am Nevoie Doar De Idei. Multumesc Anticipat
Transmiterea Caracterelor Ereditarea. Se Realizează Cu Ajutorul Factorilor Ereditari Situaţi Ón Gene;b. Este Determinată De Interacţiunea Dintre Fenotip Şi Medi
Ce Inseamna "expresia Ca Doi Ochi Intr-o Lumina"?
Cine Imi Poate Da O Idee De Comentariu Pentru Pasajul Descriptiv Din ~Amintiri Din Copilarie~?Clasa A VII A. Multumesc Frumos
Construiti Enunturi In Care Pronumele Nehotarat Fiecare si altul Sa Aiba Functia Sintactica De Atribut Pronominal . Ma Puteti Ajuta Va Rog ? <3
Va Rog Mult Sa Ma Ajutati ! Am De Facut O Compunere In Care Trebuie Sa Argumantez De Ce Textul ,,Vizita..." De I L Caregiale Apartine Genului Epic .Multimesc !
Imi Puteti Spune Cum Imi Dau Seama Daca O Substanta Are Legatura Ionica,polara Sau Nepolara?:(
Ordonati Crescator Apoi Descrescator Numerele Reale : 5,4(32);9,143;-7/9 ; -8,0(3);13/11;-11/13;-4,3(72)+5,0(13) Totul Supra 31
Fie Un Triunghi Cu BC=7,5cm Si Ac=5cm,iar Punctele M∈(AB),P∈(BC),N∈(AC),Q∈(CM).Stiind Ca An=2cm,BP=3cm Si CO=1,5cmQM,demostrati Ca Punctele N,P,Q Sunt Coliniare
Care Este Forma Literară A Cuvintelor: Călăuz, Locuinți, Pârău, Stâmpărară, Mesteacăni, Sămănături, Băltoage?