RO Study
👤
Mariuca94
Mariuca94
27-05-2017
Matematică
a fost răspuns
Va rog frumos 10 și 11 dau coroana
Răspuns :
Teo5459
Teo5459
27-05-2017
daca da atunci:
perimetrul=P
aria= A
lungimea=L
latimea=l
P=L+l=L(24)+l(6)=>24+6=30cm =>P=30 cm
A=Lxl=>L(24)x l(6)=>24 x 6 = 144 cm² (cm patrati)=>A=144cm²
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completeaza In Dreptul Fiecarui Simbol Ce Dispozitiv Reprezinta:
Am Nevoie De Rezolvarea Completa La Toate Va Rog Din Suflet Dau Coroana Dau Ce Vreti Voi , Trebuie Sa Trec La Mate Si Nu Stiu Sa Fac Ex Asta Sa Va Dea Dumnezeu
Ce Etapa Din Constructia Unui Automobil Ti S-a Parut Interesanta?explica Raspunsul Tau.Scrie Un Text De 3-4 Enunturi
2 Check These Words In The Word List. Make Sentences About children In Victorian Times.
Eseu Despre Munca În Viața Oamenilor Și Importanța Ei Va Rog Repede
3. Simplificati Urmatoarele Fractii, Aducandu-le La Forma Ireductibila: 18/30;49/42
Ora De Caligrafie De Jacques Prvert: Arată Cum S-au Format Cuvintele: Pasărea-liră,redevin, Călătoare,prefac.
IV. Cavinte Dacice În Limba Română Actuală Realizează Un Rebus Cu Cuvinte Dacice Din Limba Română Actuală Enumerate În Lista Următoare: • Corp Uman (buză, Ceafă
Bună Ziua !!vă Rog Foarte Mult Să Mă Ajutați Cu Acest Exercițiu..... Îmi Bat Capul Cu El De Vreo Câteva Zile ....mulțumesc !! 20. Fie Triunghiul ABC Înscris În
Coroniță!!! Vă Rog Mult!!! 5.Scrie Un Text De 8-10 Rânduri În Care Să Prezinți Modul În Care Ai Ajutat Un Membru Al Familiei Tale Atunci Când A Avut Nevoie. Nu