RO Study
👤
Enusshsndhsvf
Enusshsndhsvf
27-05-2017
Matematică
a fost răspuns
Exercitiul 1 va rog muult
Răspuns :
Bibi141111
Bibi141111
27-05-2017
D-339
Daca vrei sa vezi cum mia dat 339 scrie in com si iti voi arata .Sper ca te-am ajutat !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Împărțiți Numărul 39 : a) În Trei Părți Invers Proporționale Cu 10,15 Și 20 b) În Două Părți Care Să Aibă Raportul 12 . Mă Ajutați Și Pe Mine Vă Rog Mult :(
Cum Rezolv? Pentru A Satura Un Mol De Hidrocarbura Sunt Necesare 12 G De Hidrogen. Hidrocarbura Este: A. Naftalina; B. Antracenul; C. Difenilul; D. Fenantr
INTR-O LADA SUNT 283 DE PORTOCALE ,CARE TREBUIE AMBALATE IN PUNGI ;CATE 10 BUCATI INTR-O PUNG.CATE PUNGI CU PORTOCELE VO FI SI CATE PORTOCELE RAMAN NEAMBALATE
Fiecare Din Cei 24 De Elevi Ai Unei Clase Stiu Cel Putin O Limba Straina. Stiind Ca 16 Elevi Stiu Limba Engleza Si 14 Elevi Stiu Limba Franceza, Calculati: a) C
Ajutatima Sa Alcatuiesc Ghicitoare Despre Urzica
Ce Inseamna Formula Numerica?
Cum Se Numeste Bunica Lui Danut Si Olguta Din Cartea La Medeleni. Si Un Fragment Care Dovedeste Daca Se Poate. Ms.
2.(a+3b)+3c=131 Iar C +2b=19 Aflati A
Transforma: a)826ha=...........................metri Patrati 225x10la Puterea 6 Metri Cubi.....................litri
1. Aflati Un Numar Stiind Ca Doua Treimi Din Acesta Sunt Cu 0,(6) Mai Mici Decat 3,5. 2. Aflati Un Numar Daca Acesta,marit Cu 1 Pe 3 Din El,este Cu 5,(6) Mai Mi