RO Study
👤
Mitica8
Mitica8
27-05-2017
Engleza
a fost răspuns
Ajutor dau 10 puncte cine ma ajuta dau coroana
Răspuns :
MihaizTheBest
MihaizTheBest
27-05-2017
1.knee
4.hands
6.Mouth
7.Nose
9.backside
11.feets
13.Legs
14.Head
15.fingers
2.knee
3.years
5.palm
8.shoulders
10.eye
12.chin
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Familie De Șoricei Mănâncă Într-un An 172 Kg De Brânză. Câte Kilograme De Brânză Consumă Fiecare Membru Al Familiei, Dacă Mama Mănâncă De 3 Ori Mai Mult Decât
13 Realizează Corespondența Între Corpuri Şi Starea Lor De Agregare: CORPURI LICHIDE GAZ DE BUTELIE (LAPTE LEMN OREZ CORPURI SOLIDE AER TELEVIZOR VAZDUH CORPURI
Ana A Desenat De 123 Flori Maria Desenată 177 De Flori Mariana Desenat De Patru Ori Mai Multe Florica Ana Că Afla Câte Flori Au Desenat În Total
Andrei Are De Citit O Carte În Prima Zi Citește 1 Pe 3 Din Ea A Doua Zi 1 Pe 4 Din Rest A Treia Zi 4 Pe 6 Din Noul Rest Și Mai Are De Citit 16 Pagini Câte Pagin
Citeşte Textul: Printul Broscoi, După Fratil Grimm A Fost Odată Ca Niciodată O Prințesă Foarte Frumoasă, În Fiecare Zi, Ea Se Juca Cu O Minge De Aur. Într-o Zi,
Vă Rog Ajutați-mă Dau Coroană Promit!
Diferenta A Doua Numere Naturale Este Egala Cu 2015. Daca Descazutul Este O Putere A Lui 5, Iar Scazatorul Este Un Numar De Patru Cifre Identice Atunci Suma N
Salut!Cine Mă Poate Ajuta Cu Un Sfat, Un Răspuns? Ce Opere Literare Se Studiază La Liceu, În Clasa 10 Sau Ce Aş Putea Citi În Vacanţă? Recomandaţi-mi Ce Aţi Cit
Curtea Unei Școli Are Forma Unui Dreptunghi Cu Lungimea De 50 Metri Și Lățimea De 24 Metri Curtea Se Pavează Cu Plăci De Beton În Formă De Pătrat Cu Latura De 5
In Principal 18 Și 19 ,dar Daca Se Poate Și Celelalte, Va Rog Frumos, Cu Explicații