RO Study
👤
Florynflyfliryn
Florynflyfliryn
27-05-2017
Engleza
a fost răspuns
Ajutați-ma va rog dau COROANA
Răspuns :
Stefyyfatadulcy
Stefyyfatadulcy
28-05-2017
1. have 2. you shouldn't touch that 3. have to 4. don't have to 5. should we 6. shouldn't 7. I have to try 8. don't have to wear an uniform 9. must pass 10. mustn't tell
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
9000 G Kg 40000g Kg 250000 G Kg
Problema In C++ Cerință Ți Se Dă Un Șir De N Numere Întregi, Reprezentând Pachetele Trimise Și Un Alt Șir Cu N - M Numere Întregi, Reprezentând Pachetele Care
15. Suma A Trei Numere Naturale Este Egală Cu Răsturnatul Numarului 346 Care Sunt Numerele, Dacă Suma Primelor Doud Este 501, Iar A Ultimei Două Este 523?
Care Dintre Punctele Coliniare M, N, K Ar Putea Fi Situat Între Celelalte Două, dacă: a) MN < MK; b) MK > NK; d) MN > MK; c) NK = MN; e) NK < MK;
Selectează Din Text Mai Multe Informații Ce Arată Ce Simțea Bunicul În Momentul Sosirii Nepoților În Timp Ce Nepoții Sljiooe Certau
Va Rog,dau 15 Puncte Urgentttttt
Câți Ani Avea Mama Când Monica A Împlinit Doi Ani A 30 B 28 C 29
XIV.4.111 Descoperă Regula Şi Alege Numărul Care Urmează În Şir. 1 A) 22 B) 16 C) 40 4 D) 32 E) 14
Urgent!! Dau Coroană Vă Rog AcumUn Rezumat Pe Baza Acestui Text-Ei-eil Mă Întrerupse Madi. Exact Asta Am Vrut S-o Spun Și Eu! Mi-ai Luat Gân- Dul Meu! Eu Am Fo
Ca De Mare Cu Tema Alcătuiți Un Text Narative Titul,, Pasiune I Med" In Ampunere Trebuie Să Foloseste 3 Promime Pers De Politete Zi 3 Reflessibile ( 75.25 Manda