RO Study
👤
Fege81
Fege81
27-05-2017
Limba română
a fost răspuns
Deoarece este conjunctie compusă?
Răspuns :
Ursuletiubitor
Ursuletiubitor
27-05-2017
da . deoarece este conjunctie compusa
Answer Link
Аноним
Аноним
27-05-2017
Cuavntul ,,deoarece'' este conjunctie compusa specializata ;
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exprimati-va Parerea Deespre Jocurile Copiilor Din Amintiri Din Copilarie De Ion Creanga !!! URGENT!!!DAU COROANA
Indicati Consoana Potrivita [n,nn] I_nebuni I_negri I_opt I_orat I_oire Va Rog Am Nevoie Urgent.....Coroana
Alcatuiti Un Dialog De 10 Replici Cu Titlul'La Magazin" Precizati Felul Fiecarui Propozitii Dupa Toate Criterile Invatate.dezorfirm/nevative Enuturile Interogat
Se Da Urmatorul Fragment: ``-Oita Barsana , De Esti Nazdravana Si De-ar Fi Sa Mor In Camp De Mohor , Sa-i Spui Lui Vrancean Si Lui Ungurean
Rezolvati Problema Prin Metoda Figurativa:o Franghie De 74m A Fost Taiata In 2 Bucati Astfel Incat Una Dintre Ele Este Cu 16m Mai Lunga Decat Cealalta.
Raportul De Masa La Hidroxid De Cupru
Scrie, Apoi Citește Cate Un Număr Care Sa Aiba: A) 4 Cifre, Dintre Care Una Sa Fie 0 B) Doua Cifre Din Care Doua Sa Fie 0
O Cursa De Cai A Fost Castigata De Un Cal Care Avea Un Nr Impar De Doua Cifre.Daca La Acel Nr Se Aduna 22 Sau Daca Din Rasturnatul Lui Se Scade 32,se Obtine Rez
De Ce Este Pi Mai Mare Decat Radical Din Șapte?
In Triunghiul ABC Se Prelungeste Mediana AM Apartine Lui BC Cu Segmentul MN Astfel Incat MN Congruent Cu AM.Demonstrati Ca Patrulaterul ABNC Este Paralelogram