RO Study
👤
Turcan79
Turcan79
10-12-2014
Limba română
a fost răspuns
a fi pe drumuri propozitie
Răspuns :
Firefly0688
Firefly0688
10-12-2014
Pana si oameni de pe drumuri au drepturile egale :D
Answer Link
Opreaandreea300
Opreaandreea300
10-12-2014
oamenii nevoiasi stau pe drumuri in Ajunul Craciunului singuri .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Helppp!Va Rog Sa Ma Ajutati.Este Urgent.
Transforma Formele Clitice Ale Pronumelor Personale In Cazurile D Si AC In Pronume Reflexive,conform Modelului. a)El Ii Aduce Ghiozfanul Pana La Scoala. Model
[DAU COROANĂ]Scrie Un Enunt In Care Verbul "a Topi" Sa Fie La Diateza Pasivă, Modul Indicativ, Timpul Mai-mult-ca-perfect, Persoana A III-a, Numărul Plural.VA R
Repede Va Rog .Dau Coroană Și O Să Te Ajut
Va Rog Mult As Dori Si Eu O Compunere De 80 Cuvinte In Care Sa/mi Imaginez Ca Sunt Pe Tarm Si Valurile Imi Aduc La Mal Un Recipient Cu Un Mesaj
Ex 1 Va Roog AR FI FT FRUMOS DIN PARTEA VOASTRA SA MA AJUTATI, IA SA VEDEM...CINE RASPUNDE CORECT ESTE CEL MAI DESTEPT DE PE BRAINLY
Dintr-un Butoi Cu Ulei S-au Scos Prima Data 3/5, A Doua Oara 1/3 Din Rest,a Treia Oara 1/4 Din Noul Rest.Daca Au Ramas 60 De Litri De Ulei, Afla Ce Cantitate De
Lucian A Citit În Două Zile 10 Pagini Dintr-o Carte, Iar În Următoarele Zile Citește Cu 20 Mai Multe, Rămânând-i De Citit Jumătate Din Numărul Total De Pagini A
Un Triunghi Are Două Laturi De Lungimi Egale Și Perimetrul De 10 Cm Suma Lungimilor Laturilor Egale Este Cu 2 Cm Mai Mare Decât Lungimea Celei De A Treia Laturi
Faceți Descrierea Unui Ecosistem Poluat Din Romania .Dau Coroana.URGENTTT