RO Study
👤
Mariamihaela25
Mariamihaela25
25-05-2017
Matematică
a fost răspuns
Cum se calculeaza sin120°=
Răspuns :
Petrebatranetu
Petrebatranetu
25-05-2017
Pentu orice unghi obtuz de masura x avem sin x=sin(180-xsin 120= sin 60= [tex] \frac{ \sqrt{3} }{2} [/tex]
Answer Link
Jopel
Jopel
25-05-2017
120°∈cadranului II
sin120°=sin(180°-60°)=sin60°=√3/2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Sa Ma Ajutati.. Alcatuiti Un Enunt Cu Cuvintele Torturi,,zari Care Se Scriu La Fel, Se Rostesc Diferit Si Au Intelesuri Diferite
Explica In Spatiu Rezervat Semnificatia Versurilor: Ca M-am Gindit Un Inger C-a Trecut/ Si-n Ramura Lui Si-a Frint Aripa .
30p+coronita Vreau Si Eu O Scrisoare Pentru Un/o Prietn/a Începând Daca Se Poate Cu Îmi Pare Rău Ca Nu Ti-am Mai Scris .
Buna! Am Nevoie Urgent De Asemănările Si Deorebirile Intre 3 Poezii: Lacul De M Eminescu, Izvorul Nopţii De Lucian Blaga Si Emoţie De Toamna De Nichita Stănes
Imi Spuneti Va Rog Frumos Trei Cuvinte Cu Silaba Si Cu Un Sunet, Trei Cuvinte Tot Cu O Silaba Dar Cu 2 Sunete,trei Cuvinte Cu O Silaba Cu 3 Sunete,trei Cuvinte
Give 3 Examples For Each Letter Of The Alphabet Numai La X Doua Cuvinte Îmi Mai Trebuie
Scrieti In Caiet Un Tabel Asemanator Apoi Rotunjiti Dupa Model Numerele;364563 ,726489,565378
La Ce Este Buna Gutuia? (in Sanatate)
Denumirea Unei Plante..
Inscrieti In Coloane Aparte Sensurile Cunoscute Ale Adjectivului Galben Verde Si Negru.Utilizizati Acelasi Cuvinte In Calitate De Substantive