Răspuns :
Cat a fost vara de lunga copiii s-au zbenguit . N-ai crede ca erau obositi .Pe fratele lor mic nu-l mai interesa joaca .Obosise. Nu-i mai trebuia sa alerge.
- E vremea sa ma opresc din joaca si sa mai citesc! spuse într-o zi Dan.Va începe scoala ! V-a spus si mama acest lucru!
-N-am sa ma opresc din joaca ! Mai avem destul timp ! Lasa-ma ,m-ai suparat!
-Eu unul n-am sa de gand sa astept începerea scolii si-am sa ma apuc de citit!
- E vremea sa ma opresc din joaca si sa mai citesc! spuse într-o zi Dan.Va începe scoala ! V-a spus si mama acest lucru!
-N-am sa ma opresc din joaca ! Mai avem destul timp ! Lasa-ma ,m-ai suparat!
-Eu unul n-am sa de gand sa astept începerea scolii si-am sa ma apuc de citit!
Vara trecuta, de fiecare data cand ma gandesc ma simt intr-un fel fericita. Vara trecuta , eu impreuna cu 2 prietene mergem la strand , iar inainte sa intram o prietena pe nume Roberta,spune:
-Sunteti sigure ca vreti sa intram?
Diana intreaba:
-De ce sa nu intram?
Roberta nu voia fiindca nu stia sa inoate dar pana la urma am convins-o sa mearga.
Eu cu Diana inotam i,iar Roberta statea su se uita la noi pana cand intr-un moment am venit la ea si i-am spus:
- hai sa inoti si tu cu noi. S-au macar stai in apa.
Pana la urma s-a dus si a intrat putin cu picioarele in apa. Nu ma simteam bine ca ea sa se uite la noi, asa ca trebuia sa fac ceva. Am luat-o de mana si am incercat sa o fac sa intre mai mult in apa . Diana ma ajutat si ea si am reusit sa o bagam in apa pana la umar. Era si ea intr-adevar fericita . Noi am incercat s-o invatam sa inoate. O tineam de maini, ea dadea din picioare, ii explicam cum sa dea din maini,iar intr-un final a invatat. Eram atat de fericita ca am reusit sa o invat sa intoate, iar dupa numai in apa statea . M-am simtit extraordinar ca am reusit sa o fac sa inoate.
-Sunteti sigure ca vreti sa intram?
Diana intreaba:
-De ce sa nu intram?
Roberta nu voia fiindca nu stia sa inoate dar pana la urma am convins-o sa mearga.
Eu cu Diana inotam i,iar Roberta statea su se uita la noi pana cand intr-un moment am venit la ea si i-am spus:
- hai sa inoti si tu cu noi. S-au macar stai in apa.
Pana la urma s-a dus si a intrat putin cu picioarele in apa. Nu ma simteam bine ca ea sa se uite la noi, asa ca trebuia sa fac ceva. Am luat-o de mana si am incercat sa o fac sa intre mai mult in apa . Diana ma ajutat si ea si am reusit sa o bagam in apa pana la umar. Era si ea intr-adevar fericita . Noi am incercat s-o invatam sa inoate. O tineam de maini, ea dadea din picioare, ii explicam cum sa dea din maini,iar intr-un final a invatat. Eram atat de fericita ca am reusit sa o invat sa intoate, iar dupa numai in apa statea . M-am simtit extraordinar ca am reusit sa o fac sa inoate.