RO Study
👤
Mara137
Mara137
24-05-2017
Matematică
a fost răspuns
36÷6×8÷2×3×30+40 rezolva repede
Răspuns :
CosmoteRo
CosmoteRo
24-05-2017
rezolvare:
6x4x3x30+40=
2160+40=2200
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Clasa A 3-a-Dacă Mi-ai Da Și Mie 18 Galbeni,aș Avea Un Sfert Din Câți Ți-ar Rămâne Ție,o Rugă Fata Babei Pe Fata Moșneagului.Câți Galbeni Are Fata Babei,dacă Fa
O Cutie Cu Fulgi De Porumb Cantareste 450 De Grame.Pe Jumatatec Goala,cutian Cantareste 250 Grame.CAT CANTARESTE CUTIA GOALA?
Va Rog Sa Ma Ajutati, Am O Problema La Matematica. Triunghiul ABC Dreptunghic In A. AD Perpendicular Pe BC, D Apartine BC. BD=9 Cm, DC=1616cm. Aflati Inaltimea
Construiti Un Enunt In Care Pronumele Personal "ei" Sa Aiba Functia Sintactica De Complement
O Bucata De Scandura Care Are Lungimea De 4 M Este Taiata In 2 Bucati,astfel Incat Una Sa Fie De 28 Cm Mai Mare Decat Cealalta.Cati Cm Masoara Fiecare Bucata?
Calculati Volumul Unui Cub Cu Latura De 8 Cm
Pretul Unei Masini Se Mareste Cu 15%.dupa O Perioada De Timp Masina Se Scumpeste Iar Cu 5% Ajungand Astfel La Pretul De 10143.a) Care A Fost Pretul Initial Al M
O Masa De Apa Este Incalzita De La 12 Grade C La 295 G K ( Kelvin ) , Absorbind O Caldura De 4180 J Pe Kg . Stiind Ca C=4180 J PE KG , Determinati Masa De Apa
Buna Sunt La Lectia Cuiul De Tudor Arghezi Si Am Ex 4 Si Nu Stiu Ma Puteti Ajuta?
Nu Am Prea Multe Puncte , Deci Voi Incerca Sa Pun Aici Mai Multe Probleme Si Cine Are Bunavointa , Si Ma Poate Ajuta, Ii Multumesc Enorm!1.Daca 3 Kg De Mare Cos