RO Study
👤
Mariancardd
Mariancardd
24-05-2017
Limba română
a fost răspuns
Ce este genul epic si ce cuprinde el
Răspuns :
Vanessa9587
Vanessa9587
24-05-2017
Genul epic cuprinde operele literare în care ideile și sentimentele naratorului sunt transmise, în mod indirect, prin intermediul acțiunii și al personajelor. Genului epic îi corespunde, ca mod de expunere dominant, narațiunea.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Gasiti Sinonimele La Cuvintele:hard Work-to Tell-contemporary-suit Of Furniture-gift-from-bright-to Be Gathered-near-famous-indeed-roller-table-cosy-to Utilize-
Cum As Putea Fi Mai Indrazneata?Ce Fel De Caracter Trebuie Sa Am ?Ce Sfat Imi Dati Ca Sa Nu Mai Am Emotii?
Ce Ai Vrea Sa Te Faci Cand Vei Fi Mare?Eu Mi-as Dori Sa Ma Fac Actrita De Mica Imi Doream Si Inca Mai Vreau.Ce Calitai Trebuie Sa Am Ca Sa Devin Actrita???Pleas
Mentionează Un Rol Al Utilizării Cratimei Din Structura: De A-mi Da Obștescul Sfarșit.
Pun Coronita ! Adevarat Sau Fals : A ) Un Numar Par Este Un Numar Care Se Imparte Exact La 2 . B ) Un Numar Impar Este Un Numar Care Nu Se Imparte Exact La 2
78:8xa=63 Arata Cum Afli "a" Prin Calcul
Ajutati-ma La Probleme:1. Problema Scrieti Expresia A+b-c-d Subforma De:a)suma In Care A+b Este Primul Termen;b)diferenta In Care A+b Este Descazutul.2.Problema
Se Dau Substantele:Na,KCl,NaOH,Na2O,Na2O,K3PO4,KOH,NaCl,H2SO4,SO3,K2SO4.Alege Substantele Care Pot Forma O Serie Genetica.Ajutatima Va Rog
Care Este Importanta Muzeelor In Educatiea Noastra?
Calculati In Doua Moduri : 4×(5+3)= , 6×(3+6)= , (7+1)×9= , (8+0)×6= , 5×(4+1)= . Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati!!!