RO Study
👤
Msria
Msria
23-05-2017
Limba română
a fost răspuns
Doua sensuri pentru cuvantul mari
Răspuns :
Bellis
Bellis
23-05-2017
Am trecut cu avionul peste mari si tari.
Avea cei mai mari ochi pe care i-am vazut vreodata.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Coroana+ 50 PuncteVa Rog Am Nevoie De Ajutor
Ma Gandesc La Un Numar.il Măresc Cu Succesorul Par Al Lui 3068 Si Apoi Scad Suma Numerelor 917 Si 897 Si Obtin 2500.la Ce Numar M Am Gandit?
Sinonime: Elev,nemarginare , Fantoma, Noroc,ghinion,greseala, Egoism,politicos , Cult ,a Ralezuma,gumeros; Antonime: Iarna ,viteaz,avantaj Badaran,cerent; Dau
Niste Argumente Pro(2-3 Argumente) Si Contra(2-3 Argumente) Globalizarii. Va Rog Frumos!
Fill In The Correct Form Of The Verbs In Brackets: 6 See_(see) They Have Important Sales At The Mall. Would You Like To Go?" "I Can't. I __ (see) My Friends At
Comparati:9 La Puterea 51 Si 3 La Puterea 103 ; 4 La Puterea 47 Si 8 La Puterea 31 ; 9 La Puterea 24 Si 27 La Puterea 16 ; 125 La Puterea 43 Si 25 La Puterea 6
Fill In The Correct Form Of It + Be" Or "There + Be ___ A Miracle That She Was Cured ___ A Pity You Don't Have Another Plan To Succeed
Sa Se Afle Un Unghi Știind Că Diferența Dintre Suplimentul Sau Și Dublul Complementului Este 20 Grade
Va Rog Frumos Putin Ajutor La Exercitiul De Mai Jos
Poate Cineva Sa Imi Explice Cum Se Pot Face Sumele Gauss Pntr Ca Am Uitat Si Nu Am Notat In Caiet