RO Study
👤
Mateilearn
Mateilearn
23-05-2017
Matematică
a fost răspuns
cat este 16 intregi doua treimi
Răspuns :
DianaDienus
DianaDienus
23-05-2017
16x3+2 supra 3 = 50supra 3
sper ca e bine !! coroana ??
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Rezistenta De 1kOhm, O Bobina De 0,2 MH Si Un Condensator De 300 PF Sunt Conectate In Paralel La O Tensiune De 1 V Cu O Frecventa De 250 KHz. Sa Se Afle:a) Di
Redactează Un Text In Care Să Prezinți Un Vis Pe Care L-ai Avut, Din Scaunul Autorului. Nu Uita Folosește Pronumele Eu Și Verbe Precum Am Adormit, Zbor, S.a.res
3 În Funcție De Ce Se Modifică Forma Cuvintelor Scris Lorat La Exercițiul 1? Cu Ce Parte De Vorbire Seamǎnǎ?
Transforme A La Forme Negative. a. Ils Sont Devant Le Cinema. b. Tu As Des Crayons De Couleur. c. Vous Jouez Dans Le Parc. d. Elle Aime Faire La Cuisine. e. J'a
Redacteaza Cu Ajutorul Sursei B, O Scurta Naratiune, Imaginându-ți Povestea Din Spatele Fotografiei.Urgent Pls.
Scrie Fracțiile Echiunitare Care Au Numitorul Scris Cu O Singură Cifră Impară. Pune Între Ele Semnul Potrivit
In Triunghiul Isoscel ABC Cu BA = BC Se Ştie Că AA' Este Bisectoarea Unghiului BAC, A' = BC. Calculează Măsurile Unghiurilor Triunghiului ABC, Ştiind Că Măsura
II Alcatuieste Frase În Care Adverbul Relativ când" Să Introducă pe Rând, O Atributi- - Vã, A Completiva Directa, a Completiva indirecta, O Completivă Preposi
Va Rog Mult Sa Ma Ajutați Cu Problema Din Atașament! Este Urgent.....Dau Multe Puncte Si Coroana Pentru Un Răspuns Bun Cu Explicațiile Aferente ☆ Mulțumesc ☆
Respundeti La Întrebările De Mai Jos:(trebuie Sa Scriu Corect N Text Informativ Despre Un Desen Animat)(am Ales Miraculous)-cand Se Lansează Sezonul 6?-cand Va