RO Study
👤
Alexandraclaudiu
Alexandraclaudiu
23-05-2017
Franceza
a fost răspuns
imi scrieti toate nr pe fran
Răspuns :
AntoCristina
AntoCristina
23-05-2017
Ti-am facut poza cu toate numerele pana la 69! Le-am facut in clasa le toate ,imi dai coroana?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pretul Unui Obiect A Scazut De La 720 Lei La 702lei.Aflati Cu Cate Procente S.a Ieftinit. Va Rooogg!
Un Gospodar Are Gaini,gaste Si Oi.Stiind Ca,in Total,sunt 71 De Capete Si 172 De Picioare,afla Cate Gaini,gaste Si Oi Are Gospodarul,daca Numarul Gastelor Este
0,01x + 0,02y =0,5 0,03x - 0,05y =-0,7 va Rog Sa Ma Ajutati Cu Aplicarea Metodei Reduceri
Cîte O Propoziţie Cu Fiecare Cuvînt Vă Rog Frumos , Dau Coroană . :3 criteriu, Inscripție, Insignă, Minune, Miracol, Normă,știre, Veste
Daca Lucrezi Cate Doua Ore Zilnic La Calculator , Cate Ore Vei Lucra Intr-un An?
Cine Pa Poate Ajuta Le Ex 7.
O Propozitie In Care Cuvintul Frumos Sa Fie Adjectiv
Suma A Patru Numere Naturale Este 67.Daca Din Fiecare Se Scade Acelas Numar,se Obtin 9,15,11 Si 12 Care Sunt Numerele?
Scrieti Va Rog O Compunere Cu Titlul: Poeziile Noaatre Compun O Avere Nationala Demna De A Fi Scoase La Lumina Ca Un Titlu De Glorie. Va Rog Rapid
Alcatuiti Cite O Propozitie Cu Predicatele A Fost,era Bogat Si Puternic,avea,a Murit,ceru,sa-l Petreaca,a Imbracat,curgea,vazu,era Gingasa Si Plapinda,o Priveau