RO Study
👤
Anonim
Anonim
23-05-2017
Limba română
a fost răspuns
Exercitiul 6 va rog
Răspuns :
Lucian567
Lucian567
23-05-2017
Dragi elevi
Va invit la un concurs de limba romana organizata in clasa (scrii in ce clasa esti)
Va astept cu drag
Clasa (clasa in care esti
sper ca e bun
Answer Link
Mirryyam
Mirryyam
23-05-2017
Dragi elevi,
Va invit cu drag la concursul de alergat organizat de clasa noastra, care va avea loc in sala de festivități a scolii la ora 15:30, miercuri. Premiul este unul mare. Va asteptam cu drag!
Va îmbrățișăm,
Clasa (iti scrii clasa)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trapezul Cu Bazele De 8cm Si 14cm Are Linia Mijlocie De :A.22cmB.11cmC.10cmD.44cm
A Câta Parte Dintre O Săptămână Reprezintă O Zi? Dar Șase Zile? Dar 12 Zile?
Prezinta In 50-60 De Cuvinte Doua Asemanari Si Doua Deosebiri Care Exista Ibtre O Carte Tiparita Si O Carte In Format Electronic .
Harnic Sinonim Va Rog Frumos!
Suma A Doua Nr Este 15 Produsul Lor Este 56.Care Sunt Nr?
2 Echipe Care Au In Total 18 Tractoristi Au Arat 656 Ha In 8 Zile. Un Tractorist Din Prima Echipa A Arat 4 Ha Intr-o Zi, Iar Un Tractorist Din A Doua Echipa A A
26. A) Fie S=a,b+b,c + C,a. Aflati S, Stiind Că Acesta Este Număr Naturalb) Arătaţi Că A,bc + B,ca +c,ab Nu Poate Fi Număr Natural.
As Vrea Sa Ma Ajute Si Pe Mine Cineva La Engleza Am De Tradus Propozitiile Din Poza De Jos. Va Rog Cat De Repede...daca Se Poate.
Dacă Aveți Timp Și Chef, Sa Ma Ajutați !
Va Rog Frumos Ajutați Mă Și Explicați Mi Scăderile Și Adunările Cu Grade Minute Și Secunde La UNGHIURI