RO Study
👤
XXAlex
XXAlex
22-05-2017
Limba română
a fost răspuns
Ce este participiul?
Și fundașul coroana
Răspuns :
Olivia1236
Olivia1236
22-05-2017
Participiul este o forma derivata din radacina verbului,existenta in mai multe limbi care are trasaturi atat verbale cat si adjectivale.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Listen To Michelle . Cindy And Jack Talking About What They're Going To Have For Lunch Today.Complete The ListsVA Rog Ajutati-ma
Analizeaza Verbele Dupa Modelul Dat am Auzit=verb Predicativ Model Indicativ Timp Perfect Compus Pers 1 Nr Plural Predicat Verbal a Crezut a Venit am Privit am
Doua Gospodine Au Cumparat Impreuna O Lada De Mere In Greutate De 40 De Kg Platind Sume Egale.una Dintre Gospodine Insa A Luat Cu 6 Kg Mai Mult, De Aceea A Plat
O Compunere De 5-7 Rânduri Cum Sa Fi Tolerant
Hei Ma Ajuta Si Pe Mine Cineva :intrenarea Este Asa:calculeaza Me Cu 117 Mai Mic Decat :236,425
Ajutor!!!!!! Un Sfert Din Numărul Elevilor Unei Clase Merg La Cercul De Matematică Iar Un Sfert Din Rest Merg La Cercul De Informatică Ceilalți Elevi Adică 18
Ana La/l-a Întrebat Pe Mihai Daca La/l-a Durut Capul La/l-a Școală. Alege Forma Potrivită
Un Grup De Copii Cumpăra O Carte.Duce Ce Fiecare Copil Pune Același Număr De Lei Ei Constanța Ca Au Cu 4 Lei Mai Putin Decât Le Trebuie.Daca Ar Mai Pune Fiecare
Rezumat La Narnia 3 Plz Minim 15 Randuri
Va Rog Sa Ma Ajutati La Ex1