👤
a fost răspuns

povestire cu o fetiță care sa pierdut

Răspuns :

Intr-o zi frumoasa de mai , Ana si parintii ei au mers in padure pentru a lua un picnic. Ana se juca si isi inchipuia ca este la un maraton. Tot alergand fetita s-a pierdut. Speriata a strigat dupa ajutor. Un pui de urs vorbitor a intrebat-o ce a patit. Ea i-a povestit cele intamplate. Ursuletul a spus ca o v-a ajuta pe fetita. Tot mergand o vrajitoare le-a facut drumul greu. Ea a creeat o furtuna , dar fetita si ursuletul au scapat. Cand a vazut ca au scapat vrajitoarea a rostit o vraja care avea sa-i inghete. Fetita avea o mica oglinda si scotand oglinda vraja s-a oglindit spre vrajitoare. Ei au scapat din padure iar Ana si-a regasit parintii si au trait fericiti pana la adanci batraneti.
Este vineri plec la școală și văd niste flori frumoase ma duc sa le iau și apoi îmi dau seama că mam pierdut intrum loc straniu . Mă duc sa caut pe cineva care să mă ajute da nimic îmi continui drumul și văd o limba ciudata este o poienița plina cu flori frumoase și de fluturi. Fetița rămase acolo până seara când sa întâlnit cu un bărbat care ia aratat drumul spre ieșire