RO Study
👤
Prettymary2014
Prettymary2014
10-12-2014
Istorie
a fost răspuns
ce inseamna izvor istoric?
Răspuns :
Аноним
Аноним
10-12-2014
orice urma care care dovedeste existenta omeneasca oricare ar fi originea si forma in care ne-a parvenit
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Considerã Șirul De Numere Naturale: a;a+1; A+2; A+3; ... 1)Scrieti Al 17-lea Termen Al Sirului. 2)Aflați Numãrul A, Știind Cã Al 20- Lea Termen Al Șirului Es
Un Excavator A Sapat Un Sfert Dintr-un Șanț Lung De 96m. Câți M De Sant A Sapat Excavatorul ? Câți M Mai Are De Săpat?
Calculeaza: a)Aria Dreptunghiului Cu L= 3+√2 Si L= 1+√2; b)Inaltimea Triunghiului Echilateral Cu L= 4√3 c)Aria Triunghiului Dreptunghic Cu Catetele De 4√2 Si 3+
Subpunctul C). Cerința Este “sa Se Calculeze”.
Cine Știe Și Să Motiveze Daca Este Posibil Următorul Calcul:..{[(5•7•50+1953)+124•74+a]•764+2995=56790. Motiva-ți!!!PLS!
Aflati Rezultatul Calcului [(- 1 Pe 2) Totul La Puterea 3 -1]×(-2 Pe 3 Totul La Puterea 2
Adevarat Sau Fals? Punctele De Suspensie Sunt In Numar De Patru Si Arata O Pauza Mai Mare In Momentul Vorbirii. Stiam Ca Este Fals, Dar Nu Sunt Sigura.
Pentru Cei Care Au Citit Minunata Lume A Lui Tom Gates Îmi Puteți Spune Unde Se Petrece Acțiunea, Timpul Acțiunii Și Acțiunea Pe Scurt Și Personajele Principale
DAU 50 DE PUNCTE SI COROANĂ.Formează Câte Două Derivate De La Toate Verbele Din Textul De Mai Jos: Andrei Mi-a Dat Un Telefon Marti Si Mi-A Zis Cu Petrecerea D
Va Rog .Dar Cum Se Face Matematic Nu X=15 Y=1 .Dau Coroana ,multe Puncte Ma Abonez La Voi Si Multumesc Va Roggggggggggggg