RO Study
👤
Luizacristina11
Luizacristina11
10-12-2014
Matematică
a fost răspuns
Ma ajutati?√5,20?am nevoieee
Răspuns :
Kityutz
Kityutz
10-12-2014
radical din 5,20=2,28...
Answer Link
SimonaLioness
SimonaLioness
10-12-2014
radical din 5,20=radical din 520 supra radical din 100=2 radical din 130 supra 10,simplifici 2 cu 10 si obtii radical din 130 supra 5.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1 Si 3 Plss Dau Coroană
Povestește În Scris Povestea Hansel Și Gretel
Scrie 5 Intrebari Si 5 Raspunsuri In Baza Temei Dumnezeu Sa Aratat In Trup Nasterea Domnului Am Nevoie Urgent Este Pentru Religie!!!!
6 Muncitori Termina O Lucrare În 5 Zile.În Câte Zile Termina Aceeași Lucrare 2 Muncitori,lucrând La Fel Ca Și Ceilalți? Metoda Comparației Va Rog
Identifică, În Text, Caracteristicile Prin Care Se Sugerează Că Motanul Ar Avea Însușiri Umane. Transcrie Secvențele În Care Este Prezentă Personificarea Acestu
Vă Rog Mult Ajutați-mă Am Nevoie Urgent!!!!
Dat Fiind Că Sunt Texte Fictionale, Fragmentele Din Romanul Mara Ilustreazăo Situatie De Comunicare Caracterizată Printr-o Accentuare/prezență A Factoruluiemoti
Ma Puteți Ajuta Cu Acest Ex? Tot La Acest Ex Este Și 5: A/G Circumstantialul De Scop Din Enunțul :Ne Pregătim In Vederea Concursului Este Exprimat Prin Substant
Toate Vieţuitoarele Din Imagine Se Regăsesc În Grădină Pe Toatădurata Anului? Cum Sunt Influentate Relaţiile Trofice În Funcție Deanotimp?repede Va Rooogggdau C
Repede Cine Mă Ajută Ofer 20 De Puncte