RO Study
👤
Sabrina39
Sabrina39
22-05-2017
Matematică
a fost răspuns
cati lei are voichita?
Răspuns :
Eric32
Eric32
22-05-2017
Ea era mai mulți lei decât unii și mai putini decât alții. Dacă îmi amintesc eu bine parcă voichita este vedeta,nu scrie asta deoarece nu sunt sigur
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Spuneti Va Rog Cum Se Analizează Un Substantiv, Verb Si Adjectiv. Pt Clasa A 8 A
Determină. Termenul Necunoscut: 4357+×+937=6251;7815-×+737=3511
Degetica Era Numai Cat ....
Suma A Trei Numere Este 130 Al Doilea Numar Este Cu 5 Mai Mare Decat Dublul Primului, Iar Al Treilea Este Egal Cu Suma Primelor Doua. Aflati Numerele.
Hey! Am Nevoie De Ajutor Urgent, Dau Coroniţa! Este Vorba Despre Un Exerciţiu La Engleză Pe Care L-am Ataşat În Poză. Mulţumesc Anticipat!
Sa Se Arate Ca Pentru Oricee A,b Apartin Lui R Avem:(a+b)totul La Patrat=a Patrat+2ab+b Patrat
Precizeaza Fuctia Lor Sintactica Si Cazul Cuvintelor : Noroase,lor ,o Zdreanta,ce,cerului. Urgent!!
Masurile Unghiurilor Unui Triunghi Sant Proportionate Cu 2,3 Si 4.masura Celui Mai Mic Unghi Este;a)60 B)20 C)80 D)40
URGENT VA ROG !!!! Construiti 2 Enunturi In Care Cuvântul Cinste Sa Aiba Sensuri Diferite !!
Exprima-ti Opinia Despre Importanta Devotamentului La Scoala,la Locul De Muca,in Societate