RO Study
👤
Claudiafarcas
Claudiafarcas
22-05-2017
Limba română
a fost răspuns
Adevarat sau fals ( A/F)
Răspuns :
Myky1984
Myky1984
22-05-2017
fals,adevarat,adevarat
Answer Link
Maryangelo
Maryangelo
22-05-2017
Dupa virgula, orice cuvant se scrie cu liteta mare (F)
Linia de dialog marcheaza inceputul vorbirii cuiva (A)
Propozitia enuntiativa poate fi afirmativa sau negativa (A)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pentru A Obtine Un Numar De 8 Ori Mai Mare Decat 27 Trebuie Sa-l Scadem Pe 189 Din Alt Numar.Care Este Acel Numar?
Jumatatea Unui Numar Este 32.Care Este Numarul? Va Rog Rezolvati Problema Pentru Clasa A Doua !Va Rog Ajutati-ma!Ii Trebuie Copilului Meu!
Rezolvati Va Rog In C++ Dau Coroana
G) 2/3 +2/2 +2/1 +2/0
44. Efectuația, B Din Imagine Șu C Și D:c) (-1)-(-1)^2-(-1)^3-...-(-1)^26d) (-2)•(-2)^2•(-2)^3•...•(-2)^20:(-8)^70VA ROG! E URGENT!!! DAU:•COROANĂ•PUNCTE•STELE•
După Două Reduceri Consecutive La Preț Prima De 5% Iar A Doua De 20% Un Telefon Costă 1140 RON Care A Fost Prețul Inițial Al Telefonului Dau Coroana Și Ma Abone
AM NEVOIE URGENT DE O SCENA DE ACTORIE AMUZANTA IN MAX 15 MIN BA ROG!
Scrieți Funcția Trim care Primește Ca Parametru Un Șir De Caractere s, Elimină Eventualele Spații De La Începutul Și Sfârșitul Șirului Și Returnează Tot Prin In
Ursul Pescuiește Toți Peștișorii Lângă Care Sunt Scrise Numerele Pare De Două Cifre Care Au Suma Cifrelor 8 Colorează Peștii Prinși De Ursrepede, Dau Coroana
O Intrebare, La Inecuatiile De Gradul 2 Daca Ni Se Cere Sa Aflam Valorile Lui M, Un Exemplu De Exercitiu X^2+3x+m>0, La Rezolvare Ce Conditie Imi Trebuie, De