RO Study
👤
Andreea987654321
Andreea987654321
20-05-2017
Matematică
a fost răspuns
-5|x+5|+6|x+5|=19-18|x+5|=
Răspuns :
DianaDienus
DianaDienus
20-05-2017
fai factor camun pe | x + 5 |
|x+5| · (-5+6)= 1 · | x+5|
|x+5| · -1 = x+5
x=5= x + 5
coroana ??
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o cutie Sunt De5 Ori Mai Putine Bile Albe Dcit Rosii.daca Se Scot 5 Bile Rosii Si Se Adauga 2 Bile Albe Atunci Nr.bilelor Albe Va Fi Jumatate Din Nr. Bilel
Va Rog Frumos Sa Imi Face Ti Si Mie Un Text Din 7 Enunturi Cu Titlul La Carnaval
Argumentati Folosirea Cratimei In Structura "sa-si Strice Ochii" (cu Doua Argumente) Va Rog
Aveti Idei Pentru O Compunere "scrisoare Catre Carte"? Trebuie Sa Scriu O Scrisoare Către Carte Si Nu Am Inspirație.
Portofoliu,selcteaza Din Reviste Informatii Despre Actiuni Ale Oamenilor Care Polueaza Mediul
Formati Cu Ajutorul Sufixelor adverbe De La Urmatoarele Cuvinte : Barbat , Parinte , Roman , Scolar , Taran , Voinic , Vultur .
Dati Sinonime Pentru Expresiile: a O Sfeclia Se Lega Caa Pune Mana Pea Face Voia Cuivaa-si Incerca Norocula Tine Sfat
Am Nevoie De O Compunere Despre Sportul Meu Preferat , Deca Se Poat In Engleza (dansul)ajutor!!
1) Complete The Sentences Text With The Past Continous Or Past Perfect Form Of The Verbs.One Day They (walk)... Down The Street When A Young Man Suddenly Bumped
Salutare!1. Sa Presupunem Ca Ati Initiat O Afacere: Inregistrati Si Vindeti Compact Discuri. Cum Veti Stabili Cate Si Ce Piese Muzicale Sa Inregistrati?Am Posta