RO Study
👤
Flore83847
Flore83847
19-05-2017
Engleza
a fost răspuns
Extrageri verbele din textul de mai jos
Răspuns :
Iulianamihaela
Iulianamihaela
19-05-2017
Wasn't; dusted; cleaned; washed; collected;cooked; ridied; emptied; shopped; did
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Ajutati Sa Fac O Compunere In Care Sa Arat Ca Poezia ,,Noapte De Iarna"de George Toparceanu Este Un Pastel.? Va Rog Mult E Urgent.
La Matematica..urgent 1) (9x⁵-12x⁴):(-x²)² +(-x)³·(1+2x):x² 2) 12x³y³z³:(-6x²yz³)-(2xyz)⁴:(8x³y²z⁴)-3x⁴y⁵z⁶:(-xyz²)³ VA ROG :D
Un Corp Are Masa De 10 Kg. Ce Greutate Are Masa? Se Da G=9,8 N/kg..UUUUUUUUUUUUUUUUrgeeent
Ma Ajutati Sa Fac O Compunere In Care Sa Arat Ca Poezia ,,Noapte De Iarna"de George Toparceanu Este Un Pastel.? Va Rog Mult E Urgent.
Dati-mi Va Rog sinonime Cu ,de Noroc I-s Umezi Ochii,cobza Tine Hangul,aduc Colb Marunt De Aur , Vin In Urma Lui Un Lant , Toti Cu Inime Usoare ,toti Sagalnici.
Scrie Patru Enunturi In Care Verbul ,a Apuca' Sa Aiba Intelesuri Diferite.
Dati-mi Va Rog sinonime Cu ,de Noroc I-s Umezi Ochii,cobza Tine Hangul,aduc Colb Marunt De Aur , Vin In Urma Lui Un Lant , Toti Cu Inime Usoare ,toti Sagalnici.
O Compunere In Limba Engleza Despre Irlanda.Si Nu Vreau Doar Idei Si Raspunsuri Corecte.Avertizez Daca Nu Primesc Compunerea Si Doar Ideea.
Cum Sa Ajung La Oxford?Sunt Cls A 6-a Si Am 13 Ani, Dar Chiar Vreau Sa Ajung Acolo.Cate Ore Sa Studiez Pe Zi?Cate Carti Pe Saptamana?Sunt La Cea Mai Buna Scoala
Cel Mai Mic Nr Par de doua cifre Diferite