RO Study
👤
Rudy
Rudy
19-05-2017
Limba română
a fost răspuns
Ajutati-ma te rog.
voi da coroana.
Răspuns :
RaisukaBubu
RaisukaBubu
19-05-2017
Lol, e simplu. Trebuie sa desenezi fiecare fruct/leguma in loc de ace (ex. capsuna la 11 ~ desenezi o capsuna pe ceas la 11)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Poate Explica Cineva Cum Se Rezolva Probelma Urmatoare Va Rog Mult! calculati Media Aritmetica Ponderata A Numerelor : 1 Supra 3; 1 Supra 6; 3 Supra 8 Cu
Completeaza Cu Denumirea Cate Unuia Dintre Animalele Enumerate Mai Jos Corespunzator Tipului De Locomotie Al Acestora.(Pastravul, Vipera, Porumbelul, Vaca, Broa
Determinati Cifrele a,b,c Si D Stiind Ca abcd (barat) Este Egal Cu Abc (barat) + 2013
O Compunere Cu Titlul "O Zi De Vara La Munte"
Rezultatul calculului (7-√ 3)^ Este :A) 4 ; B) 46 ; C) 52 - 14√ 3 ; D) 52 - 2√ 3 . EXPLICATI CUM ATI GASIT RASPUNSUL "^" = LA PATRAT
Alcatuieste Un Text In Care Sa Anunti In Ziar Ca Vinzi O Bicicleta.Precizeaza Cat Mai Multe Numerale
Fie A,O,B Trei Puncte Coliniare In Aceasta Ordine.Semidreptele [OP,[OQ,[OT Impart Ungiul AOB In 4 Ung. Congruente ,Q€int (POT).Daca[OC Si [OD Sunt Bisect. Ung.
Care Este Rolul Stilistic Al Cratimei In Secventa "ti S-a Facut Foame"? Btw: Nu Stiu Ce Inseamna Rol stilistic, Daca Imi Puteti Explica..
Imagineaza-ti Ca Te-ai Intalnit Cu Insasi Baba Dochia!Incearca Sa O Convingi,intr-un Dialog De 10-12replici,sa Se Intoarca Din Drumul Sa,prezentandu-i Riscurile
Fie Unghiul AOB Si Unghiul AOC Unghiuri Adiacente Suplementare, Iar [OM Si [ON Bisectoarele Acestor Unghiuri. Daca AD Perpendicular Cu OM (E ∈ ON), Sa Se Demons