Răspuns :
Rezolvam mai intai paranteza
-15+8= -7, conform regulii semnelor de la 'suma algebrica" la numerele intregi: se scade cel mai mic in modul din cel mai mare in modul si se da semnul celui mai mare in modul
atunci
(-7)*(-2) =+14=14 , conform reguluii semnelor de la inmultirea numerelor intregi ca 'minus cu minus fac pluuuus"
-15+8= -7, conform regulii semnelor de la 'suma algebrica" la numerele intregi: se scade cel mai mic in modul din cel mai mare in modul si se da semnul celui mai mare in modul
atunci
(-7)*(-2) =+14=14 , conform reguluii semnelor de la inmultirea numerelor intregi ca 'minus cu minus fac pluuuus"