RO Study
👤
Anonim
Anonim
18-05-2017
Matematică
a fost răspuns
transformați 1m 90 cm in metri
Răspuns :
Estela00
Estela00
18-05-2017
90cm=0,9m
1m+0,9m=1,9m
Answer Link
Predaen
Predaen
18-05-2017
1m +90 cm=
1m+ 0,9 m=1,9m
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Plecând Din Paris Spre A Întreprinde Un Voiaj În Orient, Lucru Ce, Precum Știți, S-a Făcutastăzi De Modă, Am Ajuns Bun Sănătos La Viena; Şi De Aici M-am Îmbarca
Suma A Două Numere Este 1 868. Care Sunt Numerele, Ştiind Căîmpărtind Pe Unul La Celălalt, Obținem Câtul 3 Și Restul 4?
Produsul A Doua Numere A Și B Este 15,75.Marind Numărul A Cu 1, Produsul Numerelor Devine 19,95. Calculati Produsul 19,95×b. Dau Coroana Va Rog Ajutați-mă
1. Calculaţi Probabilitatea Ca, Alegând Un Număr Din MulţimeaM = {V1, 12, 13, ..., 149}, Acesta Să Fie Număr Natural2. Demonstrați Că(sin X + Cos.x)² + (sin X -
Scrie Toate Variantele De Despartire In Silabe, La Capat De Rand Pentru Cuvintele:vrajitorul, Dumneata, Smarald
Atunci Cind Vede Cartile Lui Stardi,povestitorul Gindeste Despre Sine:"Pacat,zau,ca N-am Stiut Si Eu Sa Mi Le Pastrez Pe Ale Mele!"Scrie Trei Argumente In Favoa
M-ați Putea Ajuta Vă Rog Cu Această Reacție? Na2CO3 + ........ Egal NaOH +........... Aceasta Este Problema : Câți Moli De Na2CO3 Sunt Necesari Pentru Obținer
Ce Ti-a Placut Din Povestea,, Cartea De Piatra"
Eseu Cu Referire La Opera Romeo Și Julieta La Obstacole Lor Ce Au Avut
Se Dau Numerele 4, 16, 12. 8. Calculează Prin Împărțire Cat Reprezinta Pentru Fiecarea)doimea B)patrimea