RO Study
👤
Emm9
Emm9
18-05-2017
Matematică
a fost răspuns
ajutati-ma va rog imi trebuie pe maine
Răspuns :
AnastasiaBrăguță
AnastasiaBrăguță
18-05-2017
Anca face antrenamentul marti.
Bogdan face antrenamentul vineri.
Claudiu face antrenamentul miercuri.
Dragos face antrenamentul luni.
Emilia face antrenamentul joi.
Sper ca te-am ajutat!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Astept RaspunsCalculati:[(3 La Puterea Doua+ 4 La Puterea Doua)totul La A Treia : 25 La A Doua +0,75 :0,01]totul La A Doua : 10 La A treia =
Fie Triunghiul ABC Dreptunghic In A. Prelungim Mediana [AM] (M∈[BC] Cu [MD]≡[AC] Si Fie S Punctul De Intersectie Dintre Bisectoarea Unghiului <CAM Si Bisecto
BITTE HILF MIR ( Va Rog Ajutati-ma ) : Det. Cel Mai Mic Nr Nat Care Impartit Laa Nr 24 Da Restul 10 Si Impartit La 36 Da Restul 22 . ***am Uitat Cum Era
Astept RaspunsUn Biciclist Parcurge Un Traseu Montan In Lungime De 24 Km: La Dus Cu O Viteza Medie De 8 Km Pe Ora, Iar La Intoarcere Cu O Viteza Cu 25% Mai Mica
Un Antonim Al Cuvantului sarguinta , Se Intoarsera
BITTE HILF MIR ( Va Rog Ajutati-ma ) : Det. Cel Mai Mic Nr Nat Care Impartit Laa Nr 24 Da Restul 10 Si Impartit La 36 Da Restul 22 . ***am Uitat Cum Era
Sa Se Arate Ca In Orice Triunghi Ascutitunghic Are Relatia:(b²+c²-a²)tgA=(a²+c²-b²)tgB
Daca A=7 Si B+c=11, Atunci Nr Natural Ab+ac Este Egal Cu....
Patratul Nr 13 Este Egal Cu....
Sa Se Arate Ca Vectorul V = Vectorul A+vectorul B+vectorul C , Unde Vectorul A=vectorul I - Vectorul J , Vectorul B= -vectorul I+3 Vectorul J , Vectorul C = 2ve