RO Study
👤
Baciu2
Baciu2
18-05-2017
Biologie
a fost răspuns
cum ar arăta viata omului fără plante textile
Răspuns :
Ciolpanvaleria
Ciolpanvaleria
18-05-2017
ar arata destul de grav fiindca nu se vor mai coas ehaine din bumbac ce au o calitate destul de buna nu se va mai folosi inul la tesaturi atuni se vor pierde toate traditiile md
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvati Pas Cu Pas, Pe Foaie Si Scris De Mana
Va Rog Ajutati Mă La Acest Exercițiu
Care Dintre Nr Este Mai Mare. -200 Sau -10 Va Rog.
2. Beantworte Die Fragen! a. Wo Ist Münchhausen? b. Wen Möchte Münchhausen Jagen? c. Womit Ladet Münchhausen Seine Flinte? d. Was Hat Der Hirsch Zwischen Dem Ge
Am Nevoie Urgent! De Un Text De 10 Enunțuri În Care Sa Povestești Ce Fac Pitici În Țara Poveștilor
Va Rog Ajutați-mă... E Pentru Nota. Asia: 3 Arhipelaguri, 3 Peninsule, 3 Golfuri, 3 Munți, 3 Câmpii, 3 Podisuri, 3 Fluvii, 3 Lacuri Naturale, 10 Mari Marginale
Scrie Propoziții În Care Să Utilizezi Cuvintele Sa Cu Cratimă Sau Fără Cratimă Sau Cu Cratimă Sau Fără Cratimă Ia Cu Cratimă Ia Fără Cratimă Iau Cu Cratimă Iau
A. Realizați Un Eseu Cu Tema: ,,Preparate Tradiționale Românești".
9. Se Citesc Numere Naturale Până La Introducerea Valorii 0. Afişaţi Diferenta Dintre Cel Maimare Şi Cel Mai Mic Număr Citit. Realizați Programul În C++. .
Care Este Suma Dintre 245 Și Predecesorul Său? B. 489; A. 490; Care Este Produsul Dintre 2, 3 Și 5? B. 10; A. 30; STANDARD C. 490; D. 491. D. 15. D. 9. D. 27.