RO Study
👤
Denisa11102006
Denisa11102006
18-05-2017
Matematică
a fost răspuns
Cum se face acea problema?
Răspuns :
Eric32
Eric32
19-05-2017
Din oricum îi pune cu doi litri mai puțin decât are vasul și din dina doilea îl bea pe tot și îi mai pune încă un vas dar umplând doar un litru.
Cum se face:
8-2=6 litri
5+1=6 litri
6+6=12 litri
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Dreptele D1: 2mx-4y+2=0 Si D2: (7-3m)x+5my+1=0. Determinati M (ap R) Astfel Incat Dreptele Sa Fie Paralele
Care Sunt Greselile In Urmatoarele Enunturi:a) Speack English ? Yes, I Am.b) Mary And Paul Are Sometimes Late For School. Va Rog Sa Scrieti Direct Enunțurile Co
Suma A 2 Nr Este De 575 Iar Unul Din Ele Estede 4 Ori Mai Mare Decit Celalalt Aflati Cele 2 Numere
Imi Trebuie Din Cuvintele Astea Un Dicton Si Un Hiat : Plesnind, Incolacindu-se , Văpaie De Foc , Săgeți Arzătoare , Inima . Ma Puteti Ajuta Cu Un Dicton Si Un
- Petit Portrait De MichelMichel, Vous Connaissez? C'est Un Garçon Appliqué. Il Fait Des Effortsen Maths Et Il A Une Belle Écriture. Il Fait Des Fautes D'orthog
Precizează Mileniul Si Secolul In Care Se Incadreaza Anii 509 I.H. Si 313 D.H.
Partea Fractionara A Numarului Real -2,(5) Este...???
Traduceti In Romana Propozitia "If A Priest Isn't Showing Up To Church Every Year, Is He A Sinner?". Stiu Ca Suna Stupid, Dar Am Nevoie De Raspuns Pt Sora Mea!
Există Vreo Legătură Între Sensurile Introduse Prin Cifrele 1 Și 3 Și Cele Care Urmează Introduse Prin
Se Știe Că: Ab+ac+a=165 B+c=10 Aflati A . Am Vazut O Rezolvare Dar Nu-s Lamurita De Unde A Aparut 1 În Aceasta Rezolvare : Ab+ac+a=a(b+c+1)=a(10+1)=11a11a=165/: