RO Study
👤
IDKIDC1
IDKIDC1
18-05-2017
Limba română
a fost răspuns
spune o nuvela studiata in a vII-a
Răspuns :
Aďďďaaaa
Aďďďaaaa
18-05-2017
La hanul lui Manjoala
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Te-ai Trezit Devreme Hotarata Sa Scrii Familia Lexicala A Cuvantului Padure. Urgeeent!! Dau Coroana
1a)calculati Volumul Ocupat De 320g De Oxigen,masurat La Temperatura De 27 Grade C Si Preiunea 3 Atm,exprimat In Litri. b)calculti Numarul Atomilor De Carbon D
Suma A Două Numere Naturale Este 78 Împărțind Numărul Mai Mare La Sfertul Numărului Mai Mic Obținem Câtul 5 Și Restul 6 Determinați Cele Două Numere
Buna.Am Dat Acum Cateva Zile Examenul La Matematica Si La Sub III Exercitiul 1 A.Am Scris Direct 180-150=30 De Grade.Ma Puncteaza ? Iar La Exercitiul 2 Am Scris
Cantitatea De Soluție 14% De Glucoză Obținută Prin Diluarea Unei Soluții 40% Cu 780g Apă Este?
Exercitiul 3 Va Roog..
Cantitatea De Apă (grame Și Moli) Din 0.3 L Soluție De Glucoză 3M Cu Densitatea 1.1 G/cm Cub Este?
1.Arătați Că Sin X + Sin 3x + Sin 5x=(1+2cos2x)sin 3x.2.Fie ABCD Un Dreptunghi Cu AB=3 Și AD=6.Calculați Modulul Vectorului AB+AC+AD.
Omul Nu Simte Razele Ultraviolete Deoarece:a) Nu Are Celule Care Să Reacţioneze La Acestea B) Razele Ultraviolete Nu Au Energie Suficientă Pentru A Fi Simţite D
Bună Ziua! Mă Poate Ajuta Cineva Cu Un Citat/poezie Pentru Mătușa, Verișoară Și Unchiul Meu Care Ar Trebui Să Sosească Din Germania,mă Poate Ajuta Cineva????? O