RO Study
👤
Danielaggopougg
Danielaggopougg
17-05-2017
Chimie
a fost răspuns
dar ce inseamna kmol
Răspuns :
Oannaionela97
Oannaionela97
17-05-2017
kilomol=
Cantitate de substanță a cărei masă, exprimată în kilograme, este numeric egală cu masa moleculară.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut.Ma Numesc Denis Bugescu Si Am 30 De Ani.Locuiesc In București Caut Iubită!(nu Este La Mișto)))Așa Arată Eu:
Analiza Cazului: 1 Care Cauze Provoacă Incendiile Naturale? 2 În Care Regiune A Continentului Australia Sunt Frecvente Incendiile Naturale? 3 Care Sunt Consecin
Mieux Di En Mangent Trop. Le Dîner: Léger, Léger... C'est Le Moment Où L'on Retrouve La Famille Et Les Bons Petits Plats. Pourtant, Pour Passer Une Bonne Nuit,
Repede Va Rog Frumos Dau Corona Si 100 De Puncte Din Suflet Va Rog Frumos
Descrierea Personajului Tata Din Opera "ultima Lună De Toamnă" De Ion Druță
Din Punctul A Al Dreptunghiului ABCD Se Ridică Perpendiculara AM Pe Planul Dreptunghiului. Știind Că Am=5cm, AB=3cm, AD=4cm, Să Se Afle Distanțele De La Punctul
A3. La O Înmulțire Primul Factor Este Dublul Celui De-al Doilea. Află Produsul, Ştiind Că Al Doilea Factor Este 4.
Indică Fosele Ocianice Cu Adâncimea Maximă Din Cadrul Ocianelor, Aplicînd Harta Fizică. Înscrie În Tabel Denumirea Şi Valorea Adîncimii Lor. Localizează-le Pe H
Mnnnbnvhghcgcyvkjhhs
Asociază Fragmentul Din Arca Lui Noe Cu Un Alt Text Literar Studiat La Clasa Sau Citit Că Lectura Suplimentara Prezenta Din 50 100 Cuvinte O Valoare Comuna Prin