RO Study
👤
Mihaisenul
Mihaisenul
17-05-2017
Engleza
a fost răspuns
Va rog frumos ajutati-ma cu ex9
Răspuns :
MiniLittleBear
MiniLittleBear
21-05-2017
1-D
2-G
3-C
4-J
5-E
6-H
7-F
8-(nu știu )
9-J
10-I
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog, Este Urgent! Dau Coroana!!! Doar De Ex 11 Am Nevoie.
Construiţi Şi Notați Corespunzător Figurile Geometrice Realizate: A) Două Unghiuri Care Au Acelaşi Vârf Şi Unul Dintre Ele Este Construit In Interiorul Celuilal
Imi Poate Face Cineva O Lista Cu Personajele Si Intamplarile Din Cartea. Prietenii Copilariei Mele De Wilson Rawls? Va Rog. Dau Coroana ♡♡♡
1. Rescrie Din Primul Fragment Două Cuvinte Care Conțin Diftong Și Două Care Conțin Vocale In Hiat. (textul Este Mai Sus)
VII. Se Dau Textele:- Ionel! Strigă Iar Mama, Şi Se Scoală Repede Să Meargă După El. Dar Pe Când Vrea Să Iasă Peuşe, Apare Micul Maior De Roşiori Cu Sabia Scoas
15 Un Călător S-a Întâlnit In I-a Întrebat Pe Păstori Dacă Ar Putea Sta Și El La Masa, Brânză La Fel De Mari. Påstor Avea 7 Felii De Brânză, Iar Al Doilea Cu Do
1021+(503+8*50-(n-6):5)*2=2021 Va Rog
O Familie De Șoricei Mănâncă Într-un An 172 Kg De Brânza. Câte Kilograme De Brânza Consuma Fiecare Membru Al Familiei,dacă Mama Mănâncă De 3 Ori Mai Mult Decât
EXERCIUTIUL 9 Va Rog Rapid
AL 12 UPT. Stiind Ca A Este Un Parametru Real ,sa Se Determine Multimea Tuturor Solutiilor Reale Ale Ec.