RO Study
👤
Oltu
Oltu
17-05-2017
Matematică
a fost răspuns
Cati decimetri fac un metru
Răspuns :
Denysuca2007
Denysuca2007
17-05-2017
10 decimetri fac un metru
Answer Link
Razsherb
Razsherb
17-05-2017
1
metru =
10
decimetri
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Urgenttttt! Am Nevoie De Ajutor!!!!
Construiește Un Triunghi Și Notează-I GHI. ii) Completează Spațiile Libere Pentru A Obține Propoziții Adevărate: a) Latura Opusă Unghiului GHI Este ... b) Ungh
"- Ellen, Hai Să Ne Întrecem Pân` La Colț! Annemarie Își Aranjă Mai Bine În Spate Rucsacul Voluminos, Ca Să Echilibreze Balansul Manualelor. Ești Gata? Zise Ea
Nu Observ Legătură Și Este Un Exercițiu De Clasa A Doua Observă Legătura Dintre Numerele De Pe Cartonașe În Fiecare Caz, Apoi Completează Șirurile. 9 7 10 8 5 6
7. Povestește, În Scris, Fragmentul Potrivit Următoarei Idei Principale: Omul De Zăpadă A Privit Neîncetat Soba Din Locuință.repedeeeeeee
Știind Că Sfertul Unui Număr Este 11 Află Triplul Său
Intr-o Clasa Sunt 12 Băieți Și Fete Cu 2 Mai Mult.cati Elevi Sunt In Clasa? Repede Va Rog Am Ca Rezultate A.12 B.14 C.26 D.22 Am Nevoie Și De Calcul
Spuneți Mi Din Poezia Gerul De Vasile Alecsandri Epitet,va Rog Frumos!!
În Ce Moment Al Zilei Au Loc Întâlnirile Lui Teddy Cu Doamna Necunoscută Și Cu Frisky ?Precizează Un Alt Reper Temporal Identificat În Text
Camelia A Inregistrat Temperaturile Maxime Ale Zilelor Unel Săptămâni Şi A Notat Datele Într-un Tabel.a) Realizează O Diagramă Cu Bare Care Să Reprezinte Situaţ