RO Study
👤
Greta41
Greta41
17-05-2017
Limba română
a fost răspuns
12×3 pe 4 va rog frumos
Răspuns :
Boabesdaniel
Boabesdaniel
17-05-2017
(12x3)supra 4= 36 supra 4=9
!
LINIA DE FRACTIE ARE ROL DE IMPARTIRE!
SUCCES!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Acest Exercitiu
Petru Împarte Prietenilor Săi 35 Pliante Și 41 Ingsine, Același Număr De Pliante Și Același Număr De Ingsine Fiecăreia Dintre Ei. Aflați Câți Prieteni Are Petru
1. Put The Verbs In Brackets In The Right Tense And Voice. A. When I B. They C. The President D. Where I E. They F. She (see) Him, I Wanted To Go. (like) Fruit.
Compune Probleme Care Să Rezolve Folosi Metoda Grafică După Exercițiile::a+ax4=25(ani) (26-4):2= (ani)
Matematica 14. Aflați Perimetrul Unui Paralelogram Cu Laturile De: B) 8,6cm Şi 5,7 Cm; A) 7 Cm Şi 3cm; C) 3,2 Dm Şi 23 Cm. Vărog Pun Coroana:)
Alcătuiește Un Text Cu Titlul Întâlnirea Cu Personajul Meu Preferat Folosind Cât Mai Multe Substantive Pentru A Ți Fi Mai Ușor Completează Planul Compunerii Fol
Exercitiul 6Mulțumesc!
Mama Are 68 De Ani, Iar Fiica Sa Are 44 Ani. Cu Câți Ani În Urmă Vârsta Fiicei Reprezenta Un Sfert Din Vârsta Mamei? Mai Repede Vă Rog
9. Loana Şi Mama Ei Au Împreună 40 De Ani. Află Câţi Ani Are Fiecare, Ştiind Că Vârsta Ioanei Reprezintă Un Sfert Din Vârsta Mamei. Desen: Rezolvare:
Poseidon Si Artetina Rezumat-din Legendele Olimpului(nu Cred Că Am Scris Bine)