RO Study
👤
Andreisergyu
Andreisergyu
16-05-2017
Matematică
a fost răspuns
30℅ x = 60 ........atunci nr este
Răspuns :
Аноним
Аноним
16-05-2017
30/100×x=60
3x/10=60
3x=60×10
3x=600
x=600/3
x=200
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Are Model Cu O Scrisoarea Calsa A 8 A 2021.
Aflați Măsurile Unghiurilor Unui Poligon Regulat Cu 6 Laturi 8 Laturi Și 12 LaturiVa Rog,dau Coroana
2 Determinați Elementele Mulțimilor: a A = {ne N*In≤5}; c C={ye Nly=2°, Unde A Este Cifră Pară În Baza Zece}; d D={ze N/z Se Scrie Numai Cu Cifra 7 Şi Z <100
Doi Copii Au 20 De Nuci După Ce Primul Îi Dă Celui De Al Doilea 4 Nuci Amândoi Rămân Cu Un Număr Egal De Nuci Cate Nuci A Avut Fiecare Copil La Început.
Demonstrați Că Operația "*" , Definită Prin X*y=xy-x+y, Pentru Orice X,y € R, Este Asociativă
7.Alcătuiește Un Enunț A)în Care Substantivul În Cazul Vocativ Din Secvența „Ce Agendă ,Mimi ,ia-ți Costulmul De Baie " Să Aibă Funcție Sintactică De Atribut. B
Poate Cineva Să Îmi Explice Ce Este Puterea Calorică Și Să Îmi Dea Formulele Prin Care O Calculăm? De Asemenea, M-ar Ajuta Mult Să Îmi Spuneți În Ce Se Măsoară
Și Tu Poți Un Mic Croitor De Povești!a)Scrie Un Text Format Din Cel Puțin Zece Enunțuri În Care:•personajele Sunt Cele Create De Băiețel;•întâmplările Au Un Fin
Se Consideră Expresia E(x) = (3x-1)² - 7(x+1)(x − 2) - (x+3)², Unde X Este Număr Real. (2p) A) Arată Că (x+1)(x-2)=x²-x-2, Pentru Orice Număr Real X.
Intr Un Autobuz Nr Calatorilor Era Cat Produsul Nr 32 Si 2 .L A Prima Statie Au Coborat 36 Si Sau Urcat De Trei Ori Mai Putini.Cate Locuri Are Autobuzul Daca 8