Răspuns :
Era a 3 zi de când luasem vacanță de vară. Soarele trimitea raze puternice spre pământ. Râsete de copii de auzeau dinspre răul ce trecea alene prin sat. In familie mea era agitație. Toată lumea își făcea bagajul pentru vacanta la bunici. Mult așteptat zi a venit in sfârșit! Eram foarte fericita deoarece urma sa petrec întreaga vacanță in satul dragilor mei bunici, despre care bunicul mi-a povestit cu atâta nostalgie. Deoarece satul bunicilor era poziționat intr-o zona muntoasa am avut ocazia să privesc niște peisaje de neuitat in drum spre acesta. Îndată ce am ajuns am zarit-o pe bunica asteptandu-ne in pragul porții cu un zâmbet larg pe buze. Aceasta a avut grija sa ne pregatească niște brioșe calde. După ce am mâncat cu satisfacție bunicul mi-a invitat in gradina Să mănânc niște cireșe roșiatice. Toată vacanță la bunici a fost de neuitat. M-am împrietenit cu copii sătucului. Am fost in pădure cu bunicul. Am ajutat-o pe bunica in gradina. Am învățat să fac brioșele mele preferate și am trăit o mulțime de aventuri de neuitat.
Chiar daca vacanță la bunici a fost lunga zilele au trecut foarte repede și mi-au lăsat amintiri de neuitat.
Chiar daca vacanță la bunici a fost lunga zilele au trecut foarte repede și mi-au lăsat amintiri de neuitat.