RO Study
👤
Coviltir
Coviltir
16-05-2017
Biologie
a fost răspuns
Cum se numeste femela,pasarii Cuc?
Răspuns :
Dana197730
Dana197730
16-05-2017
cuca,femela cucului,sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Identificati Atributele Pronominale Din Textul De Mai Jos Si Analizati Partile De Vorbire Prin Care Se Exprima: Un Lan De Rapita Din Imprejurimi Ne Trimitea Pla
Jumatatea Din Suma Totala A unui Salariu Este 400 Lei . Cati Lei Reprezinta Salariul Intreg Cati Lei Sunt Platiti pentru cheltuielile de Intretinere Daca Ac
Lungimile Medianelor MA, MB, MC, Punctele : A(-2;1) , B(0;3) , C(4;-1) ?
Va Rog Ajutati-ma! Sa Se Determine Valorile Reale Ale Lui M Pentru Care [tex] X^{2} [/tex]+3x+m>0,oricare X ∈R.
Rog Raspuns Urgent.care Sunt Propietatile Puterilor?propietatile Radicalilor?propietatile Logaritmilor?
IN SALA DE MESE URSULETII SE ASAZA CITE 2 LA MASA SI RAMAN 18 IN PICIOARE.DACA SE ASAZA CITE 5 LA MASA RAMAN 3 MESE LIBERE. CITE MESE SI CITI URSULETI SUNT
Vinul Din Doua Butoaie A Cate 130 Litri Se Imbuteliaza In 20 Bidoane A 5 Litri ,iar Restulin Sticle De 2 Litri.Cate Sticle Sunt Necesare ?va Rog Facetimi-o Cu I
Ma Puteti Ajuta Sa Imi Dau Seama Cu Care Se Potrivesc ? come Along To The Fair (coloana A)don't Eat Too Many Ice Cream use Glue let's Be Tom&jerryspeak To Y
Cine Imi Poate Explica Si Mie Cazurile Cat Mai Detaliat? (acuzati,genitiv, Dativ, Nominativ,vocativ) Si Cateva Exemple Pentru Fiecare !! Va Rog Mult
Numele Principalei Opere Realizate De Iulius Caesar Este.......Numele Principalei Opere Realizate De Titus Licius Este..........Numele Principalei Opere Realiza