RO Study
👤
Crinel1
Crinel1
16-05-2017
Matematică
a fost răspuns
Ajutați-mă va rog frumos!!
Răspuns :
Alinamorosanul
Alinamorosanul
16-05-2017
Rezolvarea e mai jos
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Compunere Desscriptiva Despre Caasa Visurilor Mele De Pe Un Deal Fiiind Cabana
Transcrie Si Adauga Unitatea De Masura Corespunzatoare . 7m =70 ... 9m = 900 .. 5 Km= 500... 3000m = 30... 2000mm = 2... 8000m = 800... 5hm = 500.. 3m = 300 ...
Ce Fel De Unghiuri Are Patratul? Ce Patrulatere Au Diagonale Inegale? Doua Drepte. Perpendiculare Au Un Punct Comun? Poti Sa Desenezi O Dreata De 5cm? Dau Coroa
O Compunere Despre Iisus Hristo Religioasa Dar Si Cateva Idei Legate De Istorie.
Ce Inseamna Omul Potrivit La Locul Potrivit>?
Vreau Și Eu O Descriere Despre O Floare.În Care Să Conțină Pronume Si Numerale.(nu Contează Ce Floare)
Ce Inseamna Pentru Un Elev De Clasa A 6 A A Avea Simtul Perspectivei
30 PUNCTE Demonstreaza Ca Fragmentul Este O Descriere De Tip Portret: ''Se Spune Ca Prin Padurile Noastre Traieste O Zana Magica Care , Daca O Poti Vedea Iti Va
3 Contexte In Care Sa Apara Sensuri Diferite Ale Cuvantului "strașnic". 5 Enunturi In Care Vb "a Roade Sa Aiba Sensuri Diferite .
Daka Ma Ajutati Va Dau Unuia Din Voi Coroana .Va Rog Frumos Ajutatima. Aceste Exercitii Sunt De La Poezia "CAINELE SI CATELUL" 1.Cititi Cu Atentie Proverbele: V