RO Study
👤
Rotaruiulialex
Rotaruiulialex
15-05-2017
Matematică
a fost răspuns
Calculati cosinus de 105grade
Răspuns :
Albatran
Albatran
15-05-2017
cos (105°)=cos(60°+45°)=cos60°cos45°-sin60°sin45°=
(1/2)*(√2/2)-(√3/2)*(√2./2)=√2/4-√6/4 <0,de asteptat, pt ca unghiul este in cadranul II, unde cosinusul este negativ
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rephrase The Fallowing Sentence Using Up To Six Words Including The Word ONLY - If You Emigrate To Australia , You Won't See Your Family More Than Once A Year "
Dau Coroana!!!!!!!!!!!
Aflate In1p.3. Produsul Cifrelor Numărului 232 Este 12(3p.)4. Observați "arborii" Următori. Completați Cerculețele Cu Factorii Potriviti:161616
Salutare Tuturor, Întâmpin Dificultăți În Rezolvarea Problemelor De Mai Jos. Pentru Orice Eventualitate, Am Atașat Și Un Printscreen.
O Palarie Larga In Margini Cuvantul "in Margini" , Cum Se Analizeaza Sintactic Morfologic?
Completează Căsuțele Libere Cu Numerele Care Fac Posibile Operațiile Indicate De Pe Semnele Atât Pe Rânduri Că Și Pe Coloane
Va Rog Am Nevoie De Ajutor Nu Le Inteleg Deloc Si Nu Stiu Cum Ar Trebui Sa Le Fac Corect Plus Nu Am Mai Facut Ex De Astea De 2 Ani Dau Coroana!!!!
Va Rog Multt De Tott!!! Ma Puteți Ajuta Cu Un Rezumat: John Boyne ,,Băiatul Cu Pijamale În Dungi” Dau Coroana!!!
Explică Semnificația Următoarelor Structuri : Măcinată De Vremuri. Ferestre Cât Palma . Ușa De La Tindă Roasă Parcă De Câini.Va Rog! Dau C
Media Aritmetică A Numerelor A Şi B, Unde A = 1 + 2 + 3 + ... + 30 Şi b = 15 + 16 + 17 + ... + 40, Este Egală Cu: a. 540; B. 590; C. 600; D. 650.