RO Study
👤
DesignerFlory
DesignerFlory
15-05-2017
Matematică
a fost răspuns
-3x-8≤0Urgentaaaaa!!!!!!!
Răspuns :
Gly
Gly
15-05-2017
-3x-8≤0
-3x≤8
x≥-8/3
............
Answer Link
Alitta
Alitta
15-05-2017
- 3x - 8 ≤ 0
- 3x ≤ 8 | ·(-1)
3x ≥ -8
x ≥ -8/3 ⇒
x ∈ [- 8/3 ; +∞)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Doua Numere Este 127,87. Unul Din Numere Reprezina 0,9 Din Celalalt. Se Cer Numerele.
As Dori Si Eu Sa Stiu Din Ce Parte Este " Pupaza Din Tei " (din Amintiri Si Copilarie)
Vreau Si Eu Ajutorul la Un Exercitiu,va Rog!!!Imaginati-va,sub Forma Unei Scenete,un Dialog Purtat In Recreatie Intre Cativa Colegi Despre O Excursie Recenta.
Alcatuieste O Lista Cu Plante De La Care Omul Consuma1.Floarea ............ 5 Plante2.Fructul ...................5 plante3.Samanta .............. 5 Plante4.Fru
Determinati Numerele Rationale Pozitive X,y,z Stiind Ca Sunt Invers Proportionale Cu Nemerele 6,4,3 Si Verifica Egalitatea 1\xy + 1\yz + 1\zx =24 .
1.Analizati Pronumele Posesive : A.I-am Invitat Pe Ai Tai La Masa.b.Discutiile Despre Ai Sai Il Ajuta Intotdeauna.c.Ale Noastre Sunt Capabile De Fapte Marete.d.
Explicati-mi Si Mie Va Rog Cum Se Rezolvta Problemele Cu Resort.chiar Nu Inteleg!
George Enescu Insusiri Fizice
Suma A Doua Numere Este 174.al Doilea Intrece Cu 21 Jumatatea Primului Numar. Care Sunt Cele Doua Numere.-rezolvare Prin Metoda Grafica
Un Text La Joaca Cu Pronume Personale