RO Study
👤
Purenciumoni
Purenciumoni
14-05-2017
Limba română
a fost răspuns
Rolul cratimei in structura dat-am
Răspuns :
Gly
Gly
14-05-2017
Este o inversiune și de asta s-a folosit cratima.
Dat-am → am dat
Answer Link
Elenahelen80
Elenahelen80
14-05-2017
Rolul cratimei este acela de a putea forma o inversiune. Fara cratimă ar fi am dat.Aceasta inversiune ajuta la pastrarea ritmului si a rimei daca este intr.o poezie. Coroana?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Fiecare Data Cand Te Vad...
Completeaza Semnele De Punctuatie Corespunzatoare,Fie Că Spiritul Sfintelor Sărbători De Paște Sa Pătrundă În Casă Și În Sufletul Tău Și Al Tuturor Celor Dragi
Patru Vase Au Capacitatea De 3 L 2 L 4 L 1l.Cum Poy Sa Umplu Un Bidon De 5 L Folosind Cele 4 Vase
Cum De Analizează Complementul Din Propoziția Peste Zi Mama Aducea Din Grădină Flori Proaspete
Frumusel Catel Aveti, Zic Eu Cocoanii Dupq Cateva Momente De Tacere, De Rau As! Nu E Rau Zice Cocoana Hei Domnisorule E Buna Invatatura? Care Este Interjecti
Știe Cineva Sa Egaleze Reacții ? Comm Cine Știe ??
20 De Prop Cu Intr-un
In Trei Saci Sunt 240 De Kg De Faina.in Al Doilea Sunt De 3 Ori Mai Mult Decat In Primul,iar In Al Treilea Sunt Cat In Primii Doi Saci.cate Kg Sunt In Fiecare S
Intr-o Biblioteca Erau 9 Rafturi Cu Cate 8 Carti. Copiii Au Imprumutat 37 De Carti. Cate Carti Mai Sunt In Biblioteca ?
Care Este Forta De Greutate A Unui Corp Cu Masa De 35,5 Kg Di 52 Kg?Va Rog Urgent, Dau Coroana Pentru Raspuns Corect..